Barça

Guardiola defensa Xavi

Abans de rebre el premi The Best al millor entrenador del futbol masculí en l’any 2023, Pep Guardiola ha atès als mitjans de comunicació en l’entrada a l’esdeveniment. El tècnic del Manchester City ha estat qüestionat per la situació actual del Barça i s’ha mostrat contundent defensant al tècnic blaugrana, Xavi Hernández.

“Jo dono el meu suport incondicional a Xavi i als jugadors, i que els jugadors facin un pas endavant perquè han demostrat que tenen nivell i qualitat. Això és molt llarg”, ha explicat. “Era una final, s’ha perdut... Cal anar a buscar una altra. Aquesta setmana hi ha un altre partit. Cal seguir endavant. La gent ha de donar suport i a final de temporada ja es decidirà el que s’hagi de decidir”, ha continuat el tècnic, que ha insistit en què hi ha d’haver calma. “Hi ha una tendència a tirar-ho tot pels aires i aquest negoci és molt complicat i molt difícil. Han perdut una final, doncs molt bé, felicitar el rival, aprendre’n i tirar endavant”, ha seguit. “És fàcil culpar l’entrenador. Els jugadors han de fer un pas endavant. No hi ha secrets. Són ells els que juguen. Sempre es culpa l’entrenador. En aquest negoci l’entrenador només serveix si es guanya, ho sabem. Els jugadors han de fer un pas endavant”, ha manifestat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)