Barça

Giráldez: “Si analitzes el partit, s’ha fet el que el Barça ha volgut”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, ha valorat positivament el partit de les seves jugadores contra el Madrid. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El partit

“Estic content. Hem de valorar molt positivament el partit perquè hem jugat molt bé. És cert que en la segona part hem generat menys ocasions, però elles no n’han creat cap. Hem dosificat cames, però hem fet un partit molt complet i les conclusions són molt positives”.

“El Madrid ha plantejat el mateix partit que a Montjuïc. Esperàvem alguna variació tàctica. Hem trobat bé la jugadora lliure i hem creat ocasions. En la primera part hem tingut molta facilitat per arribar. Hem identificat molt bé què calia a cada jugada i per això hem fet tres gols”.

“Quan guanyes per tres gols, no tens tanta insistència, sobretot si saps que has de jugar una final al cap de tres dies. Has d’entendre que has de fer atacs més llargs i dosificar-te en la fase defensiva. Hem estat molt bé amb i sense pilota”.

La diferència

“Hem sigut molt superiors tot el partit. Si hi ha o no distància és una cosa que no em competeix. Com a entrenador, el meu objectiu és millorar a les jugadores. És cosa vostra determinar en quin nivell està cada equip, però jo estic molt content amb el que he vist. Ha estat un gran partit i hem merescut el pas a la final. Si analitzes el partit, s’ha fet el que el Barça ha volgut”.

“Tots els partits contra el Madrid són difícils perquè és una plantilla en evolució i ens ha complicat les coses molts cops. Cal fer-ho molt bé, no es guanya per inèrcia. El nivell del Madrid i de la lliga creix, però és la nostra responsabilitat continuar millorant i intentar mantenir el coixí amb els equips que ens persegueixen. Hem de ser invencibles o aspirar a ser-ho. Els resultats determinaran a quin nivell ens quedem”.

Es gaudeix diferent per què marxa?

“Gaudeixo de la mateixa manera. M’encanta la meva feina, anar a entrenar i veure partits. M’encanta tot el que faig en el dia a dia. Gaudeixo igual que l’any passat o la primera temporada. El que sí que faré serà deixar-ho tot per intentar aconseguir el major nombre de títols possible. És cert que es genera aquesta nostàlgia, és normal, però intento donar la millor versió cada dia”.

La final contra el Llevant

“Convido a la gent a que vingui a Butarque dissabte. Serà un gran partit, amb dues propostes atractives i dos equips que intenten dominar la possessió. El Llevant és un equip que exigeix molt a nivell defensiu. Sempre planteja partits oberts. Els que vinguin, gaudiran”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)