Barça

Cancelo i Christensen viatgen a Bilbao

Bones notícies per a Xavi just abans d’enfrontar-se a l’Athletic Club en els quarts de final de la copa. El tècnic recupera a Cancelo i Christensen, que eren baixa. El lateral portuguès va lesionar-se en el primer partit de l’any contra Las Palmas. Tenia una distensió del lligament lateral intern del genoll esquerre, però ha rebut l’alta i estarà disponible. El central danès s’havia perdut el darrer partit per unes molèsties musculars.

Xavi també comptarà amb Lamine Yamal, que encara no havia debutat en la copa perquè arrossegava una sanció de la temporada passada amb el juvenil blaugrana. També hi serà Araujo, que no va jugar contra Unionistas. Aquesta és la convocatòria: Iñaki Peña, Astralaga, Yaakobishvili, Cancelo, Balde, Araujo, Ferran, Pedri, LEwandowski, João Félix, Christensen, Romeu, Vitor Roque, Sergi Roberto, Gündogan, Kounde, Lamine Yamal, Fermín, Cubarsí, Marc Guiu i Héctor Fort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)