Barça

Preocupa la lesió de Balde

Les lesions també li estan fent la guitza al Barça que, en un moment clau de la temporada, s’ha trobat amb l’infermeria plena amb Ter Stegen, Iñigo Martínez, Marcos Alonso, Gavi i Raphinha. Ara, a més, aquesta llista s’hi uneix Balde, que ahir al feu de l’Athletic, va lesionar-se als isquiotibials de la cuixa dreta. El Barça no ha ofert comunicat, però hi ha inquietud i preocupació en el club per quin pot ser l’abast de la dolença. De fet, diversos mitjans han indicat que podria ser de certa gravetat i que la possibilitat del quiròfan és sobre la taula. S’espera que demà el club culer expliqui què passa amb el dorsal 3.

Cancelo, que tenia una distensió al lligament lateral intern del genoll esquerre, va obtenir l’alta ahir, però va ser massa just perquè reaparegués a San Mamés, cosa que sí s’espera que faci dissabte (18.30 h) amb el Vila-real a Montjuïc. El lusità, que s’ha entrenat amb normalitat amb el grup avui, serà una opció per rellevar al lateral barceloní.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)