Barça

Lideratge i victòria per al Barça en la Champions (2-0)

El Barça acabarà primer de grup de la Champions. I no només perquè ha derrotat l’Eintracht per 2-0, sinó perquè l’empat entre el Rosengard i el Benfica estona abans ja ha deixat sentenciada la primera plaça per a les blaugrana. Les portugueses accedeixen a quarts com a segones classificades.

El primer avís l’ha protagonitzat el conjunt alemany. Cata Coll ha sortit a tallar una passada llarga i la porteria ha quedat sense portera, però les centrals del Barça s’han esforçat a fons corrent a defensar-la i Paredes ha arribat sobrada per controlar amb el pit la rematada de Prasnikar. De fet, les alemanyes han generat més perill en accions d’aquest tipus, amb passades a l’espai i la possibilitat de córrer. El Barça, fidel al seu estil, s’ha focalitzat en la pilota, però sense crear tantes ocasions com en altres partits. Quan les de Giráldez han tingut la més clara, però, el gol no s’ha fet esperar. Lucy Bronze ha rematat un córner al segon pal que ha tret la portera visitant. En l’acció següent, la diana blaugrana. Patri Guijarro ha fet un dels seus xuts des de la frontal per desencallar el duel (19’). O almenys intentar-ho, perquè el resultat al descans ha estat d’1-0 i sense que el Barça hagi generat ocasions clares.

Sí que les ha tingut en la represa. Graham i Aitana han combinat, però la rematada de la The Best, que ha ofert el premi a l’afició abans del partit, l’ha pogut treure la portera suplent de l’Eintracht, que ha entrat a la mitja part. En la continuació, ha estat Bronze qui ha fregat el 2-0 amb un remat de cap al pal (49’). El Barça ha començat a rondar l’àrea sense parar i de nou Graham ha topat amb Bösl (51’). Malgrat aquest pes ofensiu del Barça, Freigant n’ha tingut una de molt bona amb l’Eintracht amb un xut que ha sortit fregant el pal (57’). S’han iniciat uns minuts de més presència de les alemanyes, que han tingut arribades per empatar el duel. Davant la falta de fluïdesa blaugrana, Giráldez ha mogut la banqueta fent entrar a Pina i Brugts. I, per fi, el gol. Obra de Graham Hansen amb un magnífic xut des de la frontal que ha tocat al pal abans d’entrar (73’). El tercer també ha estat a punt de caure, però Ona Batlle s’ha topat amb una gran mà de Bösl (83’). També l’ha tingut Bronze a la sortida d’un córner (89’).

El Barça tancarà la fase de grups el pròxim dimecres a camp del Benfica (21h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)