Barça

Xavi: “Tranquils, em queda menys temps que més; Pep hi va estar quatre anys i guanyant”

Roda de premsa. Prèvia del Barça-Vila-real

Xavi Hernández ha atès avui els mitjans de comunicació en la prèvia del partit de demà contra el Vila-real. Hi havia expectació per escoltar-lo després de l’eliminació de la copa a San Mamés. Xavi ha parlat del seu futur.

Sobre la seva continuïtat

“Estem parlant de la meva continuïtat des del mes de juliol, quan vam perdre contra l’Arsenal i era un amistós. Es deia que arribàvem al clàssic de Dallas amb urgències. Jo estic tranquil, entenc el soroll, entenc que surtin noms, però a mi només em preocupa que l’equip competeixi. Porto molts anys en aquesta casa i sé com funciona. També he de dir que em queda menys temps que més dins el club. Pep va estar aquí quatre anys i guanyant, Luis Enrique tres anys... Arribarà un punt que marxaré, estigueu tranquils [riu]”

Sobre si s’està sent injust amb ell després d’haver guanyat dos títols l’any passat

“Si s’està sent injust amb mi? En aquest club les persones es valoren quan han marxat. Ara es valora el treball de Valverde, ara es valora el treball de Koeman, ara trobem tots a faltar Sergio Busquets i Jordi Alba... Quan Valverde estava aquí es deia que era un entrenador que no valia i ara és quan se’l valora.”

Com està ell a nivell anímic

“Cada matí li demano a la nutricionista energia. Li dic Sílvia dona’m alguna cosa [riu]. Quan vaig arribar aquí sabia que estàvem en una situació de màxima dificultat històrica. S’estan fent bé les coses. Jo estic bé.”

Què li ha dit Laporta?

“Els dirigents em diuen que estan orgullosos. Em transmeten confiança. Amb Deco estem parlant de coses de la temporada vinent. El president està orgullós de la feina que estem fent.”

Tornar a jugar a Montjuïc. Primer partit a casa del 2024

“Estem contents de tornar a jugar a Montjuïc després de tan de temps. Ens trobarem un rival en hores baixes però els equips de Marcelino sempre estan ben treballats i el Vila-real té grans individualitats. Per a nosaltres serà un partit per reaccionar després de la decepció de Bilbao.”

Balde: operar o no.

“Ara hem estat reunits amb Balde i la seva família i els doctors. Estem al seu costat, nosaltres l’aconsellarem i el recolzarem, és un moment complicat per ell i és ell qui decidirà. És molt jove, té una carrera per endavant.”

El moment delicat de Lewandowski

“En els últims quatre partits ha fet tres gols. Gols en fa. És un tema més de sensacions, no estar bé en aquell control, en aquella passada... però estem al seu costat, és un líder i és un jugador importantíssim per al vestidor. Entre tots estem buscant solucions a nivell individual i col·lectiu.”

Com està Ter Stegen?

“Ter Stegen està molt bé. Està positiu. Ha fet una recuperació de llibre i estarà en breu amb l’equip.”

Vitor Roque i el seu baix protagonisme.

“Vitor Roque és un fitxatge nostre. No només de Deco, és un fitxatge meu també eh. Serà un jugador important. És molt jove, és un jugador que m’agrada. L’altre dia no va jugar per un tema tàctic.”

Sobre la lliga i la Champions.

“La Champions ens fa il·lusió i a la lliga lluitarem. Jo conservo encara l’optimisme. Penso que encara ens podem endollar a la lliga.”

Sobre els gols encaixats al primer minut.

“Avui hem parlat d’això. És un tema de concentració i mentalitat i estem treballant perquè no passi més perquè ja ens ha passat moltes vegades.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)