Barça

Marta Torrejón, culer fins al 2025

Renovació oficial. La segona capitana amplia el seu contracte una temporada més

El Barça i Marta Torrejón han arribat a un acord per a la renovació de la segona capitana per a una temporada més, fins al 30 de juny del 2025. La catalana és actualment la segona jugadora amb més partits jugats amb el Barça Femení i ha aconseguit un total de 24 títols com a culer.

Torrejón està disputant la seva 11a temporada com a blaugrana i ha viscut des de dins tota l’evolució del futbol femení blaugrana. Va arribar la temporada 2013/14 al Barça i ha disputat un total de 411 partits com a culer, sent la segona jugadora amb més partits disputats: 289 de Lliga, 75 de Champions –ostenta el rècord de partits amb el Barça–, 29 de la Copa de la Reina, 7 de la Supercopa d’Espanya i 11 de la Copa Catalunya. Només té per davant Melanie Serrano amb un total de 517 partits disputats i just darrere seu està Alexia amb un total de 408. La ‘8’ blaugrana, tot i ser defensa, acumula 64 gols a la seva carrera com a blaugrana, sent la temporada 2020/21 la que més gols va marcar amb un total de 12.

Marta ha aconseguit 24 títols que es reparteixen de la següent manera: 2 Lligues de Campions, 6 Lligues, 6 Copes de la Reina, 4 Supercopes d’Espanya i 6 Copes Catalunya. Està a només 4 títols dels 28 de Melanie Serrano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)