Barça

“M’emociona la reacció de l’equip”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

No hi ha marxa enrere. La dimissió diferida anunciada per Xavi Hernández no s’alterarà. “La decisió va ser un encert, crec, perquè el club necessitava un canvi de rumb i de dinàmica. No ha de canviar res”, assegurava encara ahir Xavi, convençut del pas. “Sincerament, m’ha emocionat la reacció dels futbolistes i tot el vestidor cap al cos tècnic. Ha estat espectacular. L’afició també, ha estat de deu. Em quedo amb això. Tinc la consciència tranquil·la d’haver fet un bon treball, que encara està per acabar.” Com sempre, Xavi va ser preguntat per molts noms propis. Va respondre tots els dels seus jugadors, però no va voler més polèmica amb els arbitratges: “No parlaré més dels àrbitres. Us ho vaig prometre i no us puc fallar.”

Xavi s’espera un Granada al qual no ha guanyat com a entrenador –“una motivació més”– defensiu. “Amb Medina, han millorat en agressivitat, en duels. Imaginem un rival més defensiu, en bloc baix. Presentarà dificultats, perquè està a baix i té necessitat. Nosaltres necessitem el caliu de l’afició per guanyar i seguir aquesta ratxa de resultats positius.” El terrassenc va elogiar el compromís de jugadors com Oriol Romeu, Sergi Roberto i Cancelo, que han hagut de jugar amb molèsties. Avui recupera Ter Stegen, “un futbolista fonamental”. “Estic molt content amb Iñaki, que ha demostrat que és un porter de garanties pel Barça, però Marc és capital per a la plantilla.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)