Barça

Avís per al que ve

Barça. Tant Jonatan Giráldez com el vestidor creuen que l’empat contra el Llevant, que trenca la ratxa de 79 victòries al Johan Cruyff, ha de servir d’estímul

Dimecres el Johan Cruyff va ser escenari d’un fet que no havia passat mai a l’estadi: que el Barça femení no guanyés. L’empat (1-1) contra el Llevant va suposar la primera ensopegada del conjunt blaugrana al feu situat a Sant Joan Despí on juga des del 2019. 79 victòries consecutives acumulaven les culers. Pel que fa a la classificació no afecta en res, l’equip entrenat per Jonatan Giráldez continua primer, a nou punts del segon, el Real Madrid, però sí que pot servir-li d’avís per al que li ve: les semifinals de copa contra l’Athletic (7 i 14 de març) i els vuitens de la Champions League contra el Brann (20 i 28 de març) amb un clàssic al camp del Real Madrid (24 de març) en la lliga pel mig. No fa tant, les barcelonistes també van estar a punt de perdre contra pronòstic amb el Benfica (4-4). “Serà un estímul, segur, perquè implica que no t’has de conformar. Has de preparar cada partit en l’aspecte mental i d’actitud al 100%. Són tocs d’atenció que ens ajudaran, estic convençut”, va declarar Giráldez.

En el vestidor van en la mateixa línia. “Els empats o les derrotes sempre ajuden en el futur per aprendre. Toca mirar endavant”, va dir Ona Batlle. “Això només és una empenta per seguir millorant”, va coincidir-hi Patri Guijarro, que va desmarcar-se també de posar com a causa de res la càrrega de partits: “No ens agrada posar excuses. Ens preparem per això. Sabem el volum de partits que podem tenir durant la temporada i el nostre objectiu és fer-los tots perquè volem arribar a totes les finals i guanyar-ho tot. És veritat que s’ha repetit molt l’onze i el cansament pot pesar una mica, però no posem excuses.” “Tenim equip i qualitat de sobres per competir i fem rotacions. És cert que hi ha molts partits, però ho podem afrontar”, va manifestar, en aquest sentit, Ona. La realitat és que sí, no s’aturen; diumenge (13.30 h) reben l’Atlético, un altre rival exigent.

La convocatòria d’Alexia amb la selecció espanyola aixeca polseguera

La convocatòria d’Alexia Putellas amb la selecció espanyola va aixecar polseguera. I és que la capitana del Barça, que per lesió no juga des del 14 de novembre, tot just va retornar al treball amb el grup aquesta setmana i encara en procés de rehabilitació de la darrera al genoll que va patir. Alexia va operar-se del genoll esquerre el 27 de desembre i encara sense haver tornat de blaugrana va ser citada amb el combinat que dirigeix Montse Tomé per a la fase final de la Women’s Nations League 2023/24, en què els Països Baixos, Alemanya, Espanya i França es disputaran el tron en la final four que es jugarà entre el 23 i el 28 de febrer. “Creiem que ens pot ajudar dins del camp”, va manifestar la seleccionadora de l’equip estatal sobre la convocatòria. “Aquests dos partits ens venen molt de gust i fa temps que els treballem. Alexia és una jugadora important, és la capitana. Des del punt de vista esportiu, la valorem com una jugadora que ha d’estar en aquests partits”, va seguir. “Tenim la confiança que pugui ser-hi, però amb molt de compte”, va completar l’entrenadora, que, del Barça, també va cridar la jove Vicky López, Cata Coll, Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey i Salma Paralluelo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)