Barça

Xavi, molest amb el dia i l’hora

Xavi Hernández. Entrenador del Barça

La compareixença de Xavi davant els mitjans de comunicació en la prèvia del Barça-Getafe va deixar ahir una queixa ostensible, per una banda, i uns elogis poc intuïts, per l’altra. El fet que el partit contra el conjunt madrileny es jugui avui a un quart de cinc de la tarda havent jugat el Barça dimecres Champions contra el Nàpols; que el Getafe no hagi tingut partit des del divendres dia 16, i que ara vingui una setmana neta de partits per a tots dos equips –cap dels dos juga les semifinals de la copa– són tres condicionants que fan que Xavi no entengui la designació del dia i l’hora del partit. No li falta raó. “No té cap lògica jugar dissabte. Hauria estat millor per a nosaltres jugar diumenge o fins i tot dilluns, però ens han col·locat el partit aquest dia. Ens hauria agradat un altre horari. Però tampoc podrà servir d’excusa, és clar”, va dir. Sí que ha estat afavorit el Barça en la data del partit contra el Mallorca de la jornada 28. Aquella jornada els blaugrana jugaran en divendres i podran preparar bé la tornada de l’eliminatòria contra el Nàpols del dimarts dia 12.

Bordalás no és un entrenador que es mossegui la llengua a la sala de premsa i alguna vegada ha estat crític amb Xavi i el Barça. Per això van sorprendre els elogis del de Terrassa ahir sobre el seu homòleg a l’altra banqueta en el partit d’avui. Moltes floretes: “El partit contra el Getafe serà complicat perquè és un equip ben treballat, agressiu, molt competitiu..., una agressivitat ben entesa. Ha aconseguit punts en camps tan complicats com el Metropolitano.” “Bordalás treu molt de partit als seus futbolistes. M’agrada la intensitat dels equips de Bordalás. Que sigui un equip agressiu no vol dir que sigui defensiu. Jo el considero un equip valent. Col·loca la línia defensiva molt alta, pressiona a dalt... No crec que el Getafe vingui a tancar-se tot el partit”, creu.

Des que Xavi va anunciar que marxaria el 30 de juny que ve, l’allau de noms de possibles substituts ha estat una constant. Tuchel tampoc continuarà a Múnic. “Jo, de noms no te’n diré, això és clar, aquesta és una pregunta per a Deco. Però crec que el meu successor ha de tenir ADN Barça, el nou entrenador ha de tenir aquest perfil i aquesta manera d’entendre el futbol”, considera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)