Barça

Casadó: “Estem jugant molts nois de La Masia al primer equip i és espectacular”

Barça. Marc Casadó, feliç pel seu debut a primera divisió

El 0-3 del Barça al Cívitas Metropolitano va deixar altres notícies col·laterals com ara el debut a primera divisió de Marc Casadó. “És un somni haver pogut jugar amb el Barça a la lliga”. “Estem jugant molts nois de La Masia al primer equip i és espectacular. És d’agrair al club i a Xavi. La Masia és l’essència del Barça”, ha explicat en declaracions als mitjans del club.

El capità del Barça Atlètic va sortir al terreny de joc al minut 82 i amb el dorsal 30, el mateix que Leo Messi en el seu dia. No va ser el seu debut oficial amb el Barça. El futbolista de Sant Pere de Vilamajor havia anat convocat en 17 ocasions però encara no havia tingut la sort de debutar a la lliga. Sí que havia sumat participacions en la Champions League. A Europa va viure el seu bateig oficial l’1 de novembre del 2022 a l’estadi del Viktoria Plzen. Aquesta temporada també ha acumulat dos partits més a Europa: en el triomf davant el Xakhtar Donetsk a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i en la derrota a Anvers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)