Barça

El Barça no estarà sol al Parc dels Prínceps

Champions. El club organitza un desplaçament en autocar sense fer nit a París

El Barça disputarà el dimecres dia 10 d’abril contra el Paris Saint Germain, al Parc dels Prínceps, el partit d’anada dels quarts de final de la Champions League. El club ha posat a disposició dels seus socis, sòcies i penyistes la possibilitat d’assistir al partit amb un desplaçament organitzat en autocar que sortirà la mateixa matinada del dia del partit per tornar a Barcelona un cop acabat l’enfrontament. El preu del viatge és de 125 euros per als socis i sòcies i 143 euros per als penyistes, quantitats a les quals caldrà sumar els 70 euros del preu de l’entrada. La reserva es pot fer a través del web oficial del club. La data límit d’inscripció al viatge amb entrada inclosa és el dilluns 27 de març a les 14 h o fins a exhaurir-se les entrades. I la data límit d’inscripció sense entrada és el 8 d’abril a les 10h o fins a exhaurir entrades.

Per aquells socis o sòcies que vulguin adquirir entrades per assistir aquest partit al camp del PSG, però sense la compra del desplaçament, poden adquirir-les des del dia 19 de març i fins al dilluns 26 de març a les 10 h, a un preu de 70 €, al web del club. En cas que les peticions superin les entrades disponibles, s’efectuarà un sorteig per repartir les localitats. Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició.

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a París, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)