Barça

El Barça tindrà rivals d’envergadura en la gira pels EUA

Per tercer estiu consecutiu el Barça tornarà als Estats Units per realitzar la pretemporada en una gira que presenta un cartell de luxe amb la disputa de tres partits contra rivals d’envergardura. Els culers s’enfrontaran al Manchester City (Orlando), el 30 de juliol; al Real Madrid (New Jersey), el 3 d’agost; i al Milan (Baltimore), el 6 d’agost.

Si la Gira de l’any passat va tenir com a destinació principal l’oest del país amb partits a Los Angeles, Las Vegas i Dallas, l’equip blaugrana canviarà aquest any de localització i visitarà la costa est del país on, a banda dels partits programats, tindran lloc diferents activitats institucionals i socials per potenciar el club en aquest territori.

Els tres partits que jugarà el Barça s’emmarquen en el Soccer Champions Tour 2024, un torneig amistós impulsat per Sixth Street, amb la col·laboració de Legends i d’AEG, i que aquest any celebra la seva segona edició en què, a banda del FC Barcelona i els tres rivals mencionats, també hi participarà el Chelsea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)