Barça

La foto de la seva carrera

Retrobament. El gol de la remuntada al PSG, el pròxim rival a la Champions, el zenit del seu trajecte

La trajectòria de Sergi Roberto té un zenit indiscutible: el gol que va marcar al PSG que va significar la remuntada (6-1) en la tornada dels vuitens de final de la Champions League (16/17) al Camp Nou, després d’un partit d’anada en què els blaugrana havien perdut de golejada (4-0). Aquell gol en el minut 95, que va culminar una victòria històrica, que al final no va servir per res ja que a la següent fase l’equip culer va ser eliminat per la Juventus, és igualment la foto de la seva carrera, el moment més cèlebre.

I precisament, ben aviat, Sergi Roberto es retrobarà amb el PSG, el pròxim rival del Barça en els quarts de final de la màxima competició continental. L’equip culer ja va enfrontar-se una altra vegada al conjunt parisenc en els vuitens de final de l’edició 20/21, que van decantar-se a favor dels francesos, però aleshores el de Reus no va jugar per lesió. Se li entreveu un paper important, amb la quantitat de baixes que hi ha a la medul·lar.

El duel comportarà també veure’s les cares amb Luis Enrique, l’actual entrenador del PSG. L’asturià, tècnic culer el dia de la remuntada, té molt a veure en la consolidació del capità barcelonista en el primer equip. Luis Enrique, que ja havia dirigit Sergi Roberto en el filial, va trobar-se quan va arribar a la banqueta del Barça un futbolista al qual no podia donar prousminuts al mig del camp perquè hi havia futbolistes com Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Xavi Hernández i Ivan Rakitic, i li va fer un lloc al lateral dret, que amb la sortida de Dani Alves va acabar sent seu.

ENTRENADOR CLAU

Luis Enrique, actual tècnic dels parisencs, és qui el va consolidar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)