Al ritme de Bruna i Salma Paralluelo

Lliga F. Les blaugrana golegen el Llevant en el darrer partit abans de l’aturada per seleccions

Llevant 0 Barça 5

LLEVANT:Tarazona, Antonia (María Gabaldón, 71’), Méndez, Mendoza, Tomas, Lloris, Arques (Paula Fernández, 53’), Banos, González (Estela Carbonell, 71’), Da Silva (Natasha, 53’) i Redondo (Secades, 88’).BARÇA:Paños, Paredes (Lucy Bronze, 76’), Pina, Paralluelo (Brugts, 68’), Marta, Alexia (Keira Walsh, 84’), Patri, Bruna (Graham Hansen, 68’), Ona Batlle, Vicky (Mariona, 68’) i Martina.GOLS:0-1 (4’) Bruna. 0-2 (34’) Paralluelo. 0-3 (50’) Bruna. 0-4 (52’) Paralluelo. 0-5 (68’) Martina.ÀRBITRE:Huerta de Aza.T.G.:Cap.PÚBLIC:10. 834 espectadors al Ciutat de València.

El Barça continua exhibint-se partit rere partit. Ahir tampoc va fallar al feu del Llevant. En el darrer duel abans de l’aturada per seleccions, el conjunt orientat per Jonatan Giráldez va fer un autèntic recital contra les granotes, que en cap moment van saber com aturar les envestides de l’equip culer. Nova golejada i nova victòria que permet mantenir els 12 punts de distància respecte al Madrid, quan només queden vuit jornades per disputar-se. El títol de lliga, cada cop més a prop.

El partit no va poder començar millor per a les blaugrana, que en la primera arribada amb perill ja van obrir la llauna amb un gol de Bruna Vilamala després d’una gran assistència de Salma Paralluelo (4’). La mateixa Salma tornaria a ser protagonista minuts després amb el seu primer gol de la tarda (34’). Abans, Vicky López, que va fer un autèntic partidàs, va ser providencial impedint que Alba Redondo es plantés sola a l’àrea.

La segona part va començar igual que la primera, amb un gol matiner de Bruna (50’) i el segon de Paralluelo, que va aprofitar una passada des del terra de Vicky per marcar a porteria buida (52’). En el minut 68, Martina, en una acció a pilota aturada, es va estrenar com a golejadora en lliga per situar el 0 a 5 definitiu.