Barça

Santpedor serà el marc de la II Trobada de Penyes dels Països Catalans

L’acte inclourà un emotiu homenatge a l’Avi del Barça i un debat sobre l’evolució del moviment barcelonista

El dissabte 13 d’abril, la localitat de Santpedor es tenyirà de blaugrana per ser el marc de la II Trobada de Penyes Barcelonistes de Federacions dels Països Catalans, organitzada per la Federació de Penyes Barcelonistes del Bages, el Berguedà i la Cerdanya, amb la col·laboració de la Confederació Mundial de Penyes i la Penya Blaugrana de Santpedor. Després de l’èxit de participació de la primera edició, celebrada el 2022 al Circuit de Barcelona-Catalunya, el col·lectiu de penyes barcelonistes tornarà a viure una jornada que combinarà actualitat, història, debat, diversió i gastronomia. Tot plegat, banyat per la germanor, el bon ambient i la passió blaugrana que defineixen el moviment de penyes barcelonistes.

La primera part de la II Trobada de Penyes Barcelonistes de Federacions dels Països Catalans tindrà lloc a l’Auditori del Convent de Sant Francesc de Santpedor, on se celebraran els actes institucionals. Després de la recepció a les penyes i la benvinguda de la jornada, les tres comissions de treball de la Confederació Mundial de Penyes presentaran els seus projectes. A continuació, hi haurà un debat sobre l’evolució de les penyes del FC Barcelona, que anirà precedit per una introducció històrica sobre els orígens del moviment.

Acabat aquest primer bloc de l’agenda, les activitats es traslladaran a la sala polivalent Cal Llovet. Allà, es durà a terme un sentit homenatge a Joan Casals, l’Avi del Barça, que ens va deixar a mitjans del passat mes de febrer. Tot seguit, hi haurà un gran dinar de germanor, que es clourà amb l’entrega d’un record de la trobada a totes les penyes participants.

INSCRIPCIONS OBERTES

Les inscripcions per a la II Trobada de Penyes Barcelonistes de Federacions dels Països Catalans ja estan obertes. Les penyes poden contactar amb la seva corresponent federació territorial, o bé les poden dur a terme a través d’un formulari que es pot trobar al web de la Confederació Mundial de Penyes. La data límit d’inscripció per a la trobada és el dilluns 8 d’abril a les 14 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)