L’1x1 del PSG-Barça

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
SOLVENT
Res a fer en els gols del PSG. Va aturar els xuts fàcils dels rivals i va posar una mà a xut de Barcola que hauria pogut significar el 3-1. La pilota va tocar el travesser i va acabar fora. L’aturada de sempre. La de cada partit.
KOUNDE (90’)
ENVALENTIT
Fa setmanes que el francès està en plena forma i dona una seguretat descomunal. Ahir, nova exhibició davant els Mbappé, Dembélé i companyia. Amb l’ajuda d’Araujo, es va encarregar d’anul·lar els seus compatriotes.
ARAUJO (90’)
IMMENS
L’acció defensiva que fa davant Barcola amb 2-2 en el marcador, llançant-se a terra a tapar un xut que anava a gol, pot acabar sent decisiva. Bé en els duels i en les ajudes. Com Kounde, ha tornat el gran Araujo.
CUBARSÍ (90’)
EXEMPLAR
Deixa de sorprendre la tranquil·litat i el rendiment que ofereix a cada partit, sigui quin sigui l’escenari, tenint només 17 anys. Tot just era el seu segon partit a Europa, però va estar impecable en defensa. Quina joia.
CANCELO (90’)
precipitat
Va tapar bé Dembélé a l’inici i va patir una mica més en el segon temps. Un fora de joc el va salvar d’un penal clar sobre Mbappé. En atac, va precipitar-se acabant jugades quan tenia una millor opció al seu costat.
SERGI ROBERTO (61’)
irregular
Va mantenir l’equilibri en la primera part, però va donar alguna facilitat en defensa en els millors minuts del PSG. Va arribar tard en el 2-1 de Vitinha. Va veure una targeta groga que li farà perdre la tornada a Montjuïc.
DE JONG (75’)
entregat
Va rebre l’alta mèdica i va entrar directe en l’onze titular, fent parella amb Sergi Roberto en la construcció de la jugada. Es va acabar notant en el físic. Dembélé el va enganyar amb un driblatge en l’acció de l’empat a un.
GÜNDOGAN (85’)
habitual
Va fer saltar les alarmes en marxar abans de l’escalfament. Un altre bon partit de l’alemany, liderant el mig del camp. Malgrat jugar prop de l’àrea, no va poder trepitjar-la ni tenir incidència. Va acabar substituït i esgotat.
LAMINE YAMAL (61’)
apagat
No va ser el partit més destacat de Lamine Yamal, però cal no oblidar que té 16 anys i que el seu talent és descomunal. Va regalar, però, alguna jugada de les seves per la banda. Va mostrar sacrifici també en defensa.
LEWANDOWSKI (90’)
decreixent
El polonès va anar de més a menys. Mendes li va treure el 0-1 sota els pals en un córner i va arrencar l’inici de l’acció del 0-1 amb una demostració de força i qualitat brutal. En la segona part no va poder participar en excés.
RAPHINHA (75’)
espectacular
El brasiler està en plena forma. Jugant per dins, però també a l’espai, s’ha convertit en un gran recurs per a Xavi i per al Barça. Va estar actiu i va avisar abans de trobar el premi del gol. Doblet importantíssim i MVP.
pedri (29’)
MÀGIC
Sortir a jugar un temps després en un duel tan intens podia preocupar. Res. A la primera, assistència brutal per al 2-2.
j. félix (29’)
ACTIU
Concentrat en l’estona que va estar al camp. No va desequilibrar i va pecar d’individualisme algun cop, però sense conseqüències.
christensen (15’)
HEROI
Només entrar, cop de cap per fer somiar el Barça. Es perdrà la tornada.
ferran (15’)
recurs
Raphinha estava fos i Ferran aporta entrega i perill en atac. Poc a fer.
FERMÍN (5’)
caràcter
Minuts finals en què va saber sortir endollat i concentrat per no fallar en res.