Barça

El ‘Mono’ Burgos es defensa del comentari sobre Lamine Yamal

Germán El Mono Burgos ha ofert una entrevista als micròfons de Radio Marca en la qual es defensa de les acusacions que va rebre la setmana passada arran d’un comentari sobre Lamine Yamal mentre feia malabars amb la pilota “si li va malament que no acabi en un semàfor”. L’argentí manté que va fer el comentari per alabar les qualitats del futbolista del Barça al mateix temps que ha intentat fer veure que a ell li diuen El Mono, un fet que segons l’exporter professional “desacredita tot el que s’ha dit. El meu sobrenom trenca tot el que s’ha manifestat”, ha dit.

L’exsegon entrenador de Simeone a l’Atlético ha explicat que va enviar un missatge a Laporta per tal que traslladés a Lamine Yamal que el que feia era enviar-li un missatge d’afalac. Burgos ha admès que no va ser un problema per Movistar i que ell mateix va dir als productors que feia un pas al costat davant de tot l’enrenou que es va formar amb el seu comentari, segons ell, innocent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)