Barça

L’altra Champions, a l’horitzó

Barça. Les blaugrana preparen amb ambició l’anada de les semifinals, dissabte a Montjuïc contra el Chelsea

Amb l’eliminació del Barça en els quarts de final de la màxima competició europea a mans del PSG, ara totes les mirades se centren en l’altra Champions, la femenina. Competició que arriba a la recta final amb la disputa de les semifinals, i que té les blaugrana com a grans favorites per aixecar el títol de campiones el 25 de maig a San Mamés.

L’equip dirigit per Jonatan Giráldez va segellar la classificació per a les semifinals després de superar el Brann per un resultat de 3 a 1 a l’estadi Johan Cruyff. Aquesta serà la setena vegada que el conjunt blaugrana disputarà la penúltima ronda de la lliga de campions en tota la seva història. Una presència entre les quatre millors d’Europa que s’allarga per sisena temporada consecutiva. Un èxit sense precedents. Elles constitueixen, ara mateix, la gran esperança de tot aficionat culer.

Per estar a Bilbao, però, abans s’haurà de superar l’eliminatòria contra el Chelsea, un vell conegut. I és que el curs passat tots dos equips ja es van enfrontar en la mateixa fase de la competició, amb victòria per a les blaugrana gràcies a dos gols de Caroline Graham Hansen. La noruega va marcar l’únic gol que es va veure en el partit d’anada a Londres, i en la tornada va igualar la diana inicial de Reiten per dur al Barça a la final d’Eindhoven, on les blaugrana aixecarien el segon trofeu de la seva història després d’una espectacular remuntada contra el Wolfsburg (3-2).

Duel d’alt voltatge

El primer assalt contra l’equip anglès serà aquest dissabte a les 13.30 h a l’estadi olímpic Lluís Companys. El club, conscient de la importància d’aquesta cita i amb la intenció de donar a l’equip femení el protagonisme que es mereix, ha optat per tornar a obrir les portes de Montjuïc. L’objectiu de l’entitat és ocupar les 50.319 localitats. El ritme de venda d’entrades continua sent molt elevat i s’espera que hi hagi un gran ambient que ajudi les culers a marxar de la muntanya màgica amb un bon resultat que els permeti afrontar amb més tranquil·litat la tornada a Stamford Bridge el dissabte 27 d’abril a les 18.30 h. Aquesta serà la segona vegada en aquest curs que les blaugrana jugaran un partit a Montjuïc, després de l’enfrontament amb el Real Madrid, que va acabar amb un contundent 5 a 0 a favor de les locals.

Dinàmiques oposades

El Barça arriba al moment crucial de la temporada en les millors condicions, no només pels resultats sinó també per l’estat de la plantilla. Després del retorn de Jana diumenge passat, i les reaparicions d’Alèxia i Rolfö ja fa unes setmanes, el tècnic blaugrana podrà comptar amb totes les seves futbolistes, amb l’única excepció de Mapi León.

A l’altra cara de la moneda hi ha el Chelsea, que travessa el seu pitjor moment de la temporada, amb dos cops molt durs. A finals de març, les d’Emma Hayes van caure en la final de la Conti Cup contra l’Arsenal en la pròrroga, i fa tot just quatre dies van ser eliminades en les semifinals de la FA Cup contra el Manchester United. La Champions és la seva única i gran esperança per salvar aquest curs. No serà gens fàcil, però el Barça té a les seves mans aconseguir un bitllet per a la quarta final consecutiva. Es diu aviat.

REACCIONS

Vaig fitxar pel Barça per poder jugar partits com aquest. Esperem un duel dur i competit
Keira Walsh
MIGCAMPISTA DEL BARÇA
Volem aprofitar l’anada per no donar esperances al rival, però hem d’estar preparades per a tot
Ona Batlle
DEFENSA DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)