Barça

Aitana guanya el Laureus a esportista femenina de l’any

Aitana Bonmatí continua engrandint la seva figura i el seu palmarès. La migcampista del Barça ha sumat un nou reconeixement individual aquest vespre després de guanyar el Laureus a esportista femenina de l’any, on també estaven nominades Shericka Jackson, Faith Kypgeon, Sha’Carri Richardson, Mikaela Shiffrin i Iga Swiatek.

La blaugrana, que el 2023 ja havia guanyat una Pilota d’Or, un The Best, un premi UEFA, un MVP de la Champions i un MVP del mundial, a més dels títols col·lectius, ha estat l’encarregada d’obrir l’entrega de premis d’una gala en què ha estat acompanyada per Xavi Puig i Marc Vivés, a més de Salma Paralluelo, nominada a revelació de l’any –ha guanyat Bellingham–. “L’any passat va ser increïble per a mi i les meves companyes. Vam guanyar-ho tot amb l’equip i amb la selecció. Aquests premis col·lectius em permeten estar aquí avui i per això els hi vull donar les gràcies a elles i a tot el personal del club i la selecció, que m’han ajudat molt”, ha dit en el seu discurs.

Sense cap mena de dubte, una forma excel·lent d’arrencar una setmana en què Aitana i la resta de les companyes tenen com a repte remuntar el 0-1 contra el Chelsea per classificar-se per a la final de la Champions.

La selecció espanyola femenina estava nominada a millor equip de l’any pel seu mundial i ha estat la guanyadora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)