Barça

La justícia bloqueja el compte de l’empresa de Piqué on rep comissions de la Supercopa

La jutgessa que investiga el contracte que va portar la celebració de la Supercopa a Aràbia Saudita ha ordenat bloquejar un compte de l’empresa Kosmos, propietat de l’exjugador del Barça Gerard Piqué.

La magistrada de Majadahonda considera que les quantitats rebudes per l’empresa en concepte de comissió en la contractació de la Supercopa a l’Aràbia Saudita del 2019 són legalment controvertides. Segona la interlocutòria, amb el bloqueig del compte es vol aturar l’ingrés periòdic que encara rep l’empresa, en concepte de prima d’èxit.

La jutgessa explica que la mesura persegueix que l’entitat saudita Sela Company Sport continuï “realitzant els ingressos que corresponguin, com s’ha vingut fent fins al moment”, però s’impedeix que Kosmos Football pugui disposar de les “referides quantitats” amb l’objectiu d’assegurar eventuals responsabilitats civils en el procediment.

El contracte sobre la Supercopa és un dels que investiga la magistrada, que ja va sol·licitar l’octubre del 2022 auxili judicial a les autoritats del Principat en la recerca de dades sobre un compte bancari del FC Andorra -participat en la seva majoria per Piqué- a l’entitat Mora Banc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)