Barça

Xavi es queda

Xavi rectifica. Malgrat haver dit el mes de gener que marxaria el 30 de juny i tot i no haver guanyat cap títol aquest any, el tècnic i Laporta entenen que esgotar l’any de contracte és el millor

Xavi es queda i complirà l’any de contracte que té signat amb el Barça. Decidit. Hi ha consens. El seu famós adeu en diferit del dia del Barça-Vila-real (3-5) tenia reservat encara un canvi de guió final sorprenent i així ha acabat sent. Xavi continuarà fins al 2025. Ni Rafa Márquez, ni la via alemanya. Ell serà qui dirigirà l’equip la temporada que ve.

Després de viure la pitjor setmana pel barcelonisme, amb l’eliminació de la Champions contra el PSG i la derrota en el clàssic al Santiago Bernabéu amb el polèmic gol fantasma de Lamine Yamal no concedit, i després d’uns dies de reflexió, Xavi ha arribat a la conclusió que el millor és continuar i això també és el que volia Laporta. Durant el dia d’avui hi ha hagut moltes converses. Primer han estat reunits a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí el director esportiu, Deco, amb Xavi i el seu germà Òscar, i després de la reunió tots han anat a casa el president Joan Laporta. Noms com Rafael Yuste, Alejandro Echevarría i Bojan Krkic també han estat presents en la reunió a casa el president.

Xavi fa marxa enrere, accepta les regles del joc del club i es quedarà després d’haver dit el mes de gener que marxaria i després de no guanyar cap títol en aquest tercer any a la banqueta. L’objectiu de la temporada vinent és tornar a guanyar títols, com l’any passat, en què es va aconseguir la lliga i la supercopa. El repte de Xavi ara és gran, perquè després d’haver dit el que va dir en el seu dia, la seva feina serà mirada amb lupa la temporada 2024-25. No hi ha xarxa.

Laporta donarà les explicacions oportunes demà dijous.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)