Barça

El Barça suspèn la condició de socis als tres detinguts a París

Club. Els tres aficionats van ser detinguts després del PSG-Barça acusats de realitzar salutacions de caràcter nazi i fer insults racistes

El Barça ha decidit suspendre cautelarment la condició de socis de les persones detingudes per la gendarmeria francesa durant el transcurs del partit d’anada a París de quarts de final de la Champions League contra el PSG del 10 d’abril passat. El club ha informat el col·lectiu penyístic del tercer encausat que té prohibit l’accés a entrades provinents del FC Barcelona tant per esdeveniments com a local com per visitant. Els tres aficionats investigats van ser detinguts en finalitzar el partit acusats de la realització de salutacions de caràcter nazi així com de proferir insults racistes.

La Comissió de Disciplina del FC Barcelona considera com a “molt greus” els fets denunciats per la policia francesa i per això aquesta suspensió tindrà caràcter immediat i durarà fins que conclogui la investigació interna, que pot tenir una durada de fins a tres mesos des de l’obertura de l’expedient. Per aquests fets el FC Barcelona s’enfronta a una sanció per part de UEFA de fins a 25.000 euros i la prohibició de desplaçament de l’afició culer com a visitant en un partit de la màxima competició europea. Sanció que ha quedat suspesa per un any.

Tant els dos socis suspesos com el membre de la penya encausats podran presentar les al·legacions corresponents als òrgans disciplinaris del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)