Barça

Aitana: “Tenim plena confiança en el treball fet aquesta setmana”

Aitana Bonmatí ha estat la jugadora que ha comparegut en roda de premsa abans de l’important duel de demà contra el Chelsea (18.30h). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Com veu l’equip?

“És un nou repte. No ens trobem en aquestes situacions moltes vegades durant la temporada, però són d’aquells partits que et motiven i fan treure la millor versió de cada una. Demà no espero menys d’aquest equip. Ha sabut remuntar moments més difícils, com la final d’Eindhoven, i si ho vam fer amb 45 minuts perquè no ho podem fer en 90”.

Sobre la pèrdua de temps del Chelsea

“El rival prepara els partits de la manera que creu convenient, i pot ser una estratègia seva com ho va ser en el partit d’anada. M’agradaria centrar-me en nosaltres, en el que està en les nostres mans. Si es torna a donar la situació, ja estarem avisades perquè ja hem viscut situacions similars. Per això estan els àrbitres, per marcar on està la línia”.

On està la clau per aconseguir la remuntada

“No hem de fer moltes coses diferents de les que hem anat fent aquests anys. Som un equip que sempre surt a guanyar, no a especular. Ens agrada atacar i no sabem jugar d’una altra manera. Demà, encara més, farem el que hem anat fent tots aquests anys”.

L’1-0 de l’anada és molt o poc’

“Si haguéssim guanyat a Montjuïc, aquí hauríem vingut a guanyar també. Per tant, no és un resultat abultat. Vam saber remuntar un 0-2, perquè no un 0-1.

Aprendre de la derrota a Montjuïc

“De les derrotes s’aprèn. És a on més pots reflexionar i veure què no hem fet bé. És cert que no estem molt acostumades a perdre, però ara no hi ha temps per lamentar-nos. Tenim un gran partit demà i hem analitzat bé com vam jugar i què hem de fer demà. Tenim plena confiança en el treball fet aquesta setmana”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)