Barça

“No hem de fer res excepcional”

Jonatan Giráldez i Aitana Bonmatí Entrenador i jugadora del Barça

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, veu el seu equip capaç de guanyar a Stamford Bridge i aconseguir un bitllet per a la final del 25 de maig a San Mamés. “No hem de fer res excepcional davant el Chelsea per classificar-nos, simplement hem de fer un bon partit i guanyar”, va assegurar el tècnic gallec, que va recordar la remuntada èpica en la final de la Champions contra el Wolfsburg. “L’any passat vam tenir un repte més difícil. Havíem de marcar tres gols per remuntar el partit.”

Giráldez té clar quin és el secret per superar el Chelsea. “Tot és important. Cal jugar molt bé i estar fort a mentalment per gestionar els moments d’adversitat. Quan les coses van bé, tot és més fàcil. Veurem un gran partit, amb jugadores de gran nivell capaces de donar un gran espectacle. Esperem que sigui un gran dia.”

Aitana Bonmatí, que va rebre dilluns el premi Laureus 2024 com a millor esportista femenina, també té plena confiança que es pot aconseguir la remuntada. Igual que el seu entrenador, va posar d’exemple la final contra el Wolfsburg. “És un nou repte. No ens trobem en aquestes situacions gaire vegades durant la temporada, però són d’aquells partits que et motiven i fan treure la millor versió de cada una. No espero menys d’aquest equip. Ha sabut remuntar partits més difícils, com la final d’Eindhoven. Si vam remuntar dos gols en 45 minuts, perquè no podem remuntar un gol en 90 minuts.”

La migcampista de Sant Pere de Ribes també té clar el camí que s’ha de seguir per capgirar l’eliminatòria. “No hem de fer gaires coses diferents de les que hem fet aquests anys. Som un equip que sempre surt a guanyar, no especulem. Ens agrada atacar i no sabem jugar d’una altra manera. Aquest cop, encara més, farem el que hem anat fent tots aquests anys. Si haguéssim guanyat a Montjuïc, aquí hauríem vingut també a guanyar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)