L’1x1 del Barça-València

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
ERRÀTIC
És un dels millors amb la pilota als peus i en molts moments semblava més un central que un porter, però una errada greu va acabar en gol. Va intentar fer una mena de barret a Hugo Duro, però es va deixar la pilota enrere.
KOUNDE (90’)
PERFECTE
Va ser el millor d’una línia defensiva espessa i tova en moltes accions. El francès fa mesos que està en un magnífic moment de forma. Es va aventurar en atac, també, posant a prova el porter valencianista.
ARAUJO (90’)
RETRATAT
Partit fluix. En l’empat es va oblidar d’Hugo Duro creient que era fora de joc, sense seguir la jugada. Després, es va empassar una pilota aèria habilitant Peter i va cometre un penal claríssim. Va tenir el gol en tres córners.
CUBARSÍ (45’)
FLUIX
Segurament, el partit més fluix de Cubarsí des que va debutar amb el Barça. Va cometre errades defensives impròpies, amb falta de contundència i deixant sol el rival. Va ser substituït al descans per Íñigo Martínez.
CANCELO (80’)
ESPÈS
En la seva línia. Espès en atac, perdent pilotes, i deixant massa espai al seu costat. Per exemple, Peter va aparèixer sol per la banda en l’acció del penal. Replegament lent. Va posar a prova Mamardashvili abans del descans.
CHRISTENSEN (45’)
LÚCID
Bon partit del danès, tant en la pressió, recuperant força pilotes després de la pèrdua, com en la construcció. De nou, el recurs de migcampista va funcionar. Un altre cop, però, canviat al descans i dosificat.
GÜNDOGAN (90’)
REGULAR
Amb la baixa de De Jong, retorn a la base i menys presència en la zona ofensiva. Malgrat tot, va picar el córner del 2-2 i va estar a punt de marcar, però un defensa va desviar a córner el seu remat. Correcte.
FERMÍN (73’)
ENTREGAT
Xavi li va donar la titularitat i el migcampista va marcar per segon partit consecutiu. Remat de cap digne de davanter per fer el primer gol del Barça a centrada de Raphinha. Intens, posant el cap on ningú el posaria.
LAMINE YAMAL (90’)
VIRTUÓS
El dia que feia un any del seu debut amb el Barça, Lamine va tornar a brillar. Estava molt vigilat, però va desbordar bé. Va estar atent en l’acció que va acabar amb l’expulsió de Mamardashvili. Va acaronar el gol.
LEWANDOWSKI (90’)
VORAÇ
Desaparegut en la primera part, es va vestir de ‘killer’ en la segona. Dues rematades de cap, la primera, inapel·lable, en dos córners i un gran llançament de falta en l’afegit per arrodonir la nit amb un ‘hat-trick’.
RAPHINHA (66’)
ASSISTENT
Continua incrementant les xifres. Ahir, una altra assistència de gol amb una centrada deliciosa directa al cap de Fermín. Ho va provar en un llançament de falta que Domènech va treure. Es va jugar molt més per l’altre costat.
ÍÑIGO (45’)
ENDOLLAT
Va entrar per guanyar contundència, però mantenint la bona sortida de pilota. Va complir amb escreix.