La festa de les campiones (7-0)

El Barça afrontava avui una d’aquestes nits especials. El campió de lliga, coronat el passat cap de setmana a Granada, rebia l’Athletic Club amb l’entrega del títol en l’horitzó. Abans, però, calia jugar i les blaugrana han sumat una nova golejada, l’enèsima de la temporada (7-0).

Minuts abans del xiulet inicial, Mariona i Patri han rebut un homenatge pels seus 300 partits amb la samarreta blaugrana. Després, a jugar. Giráldez ha presentat un onze amb variacions, amb algunes de les titulars habituals partint d’inici i d’altres mirant-s’ho des de la banqueta. No ha trigat el Barça a amenaçar la porteria de Nanclares. Patri ha topat amb el travesser en un córner (7’). Seguidament, Maddi ha fet mans dins l’àrea i Mariona ha convertit el penal en el primer gol del duel (9’). Bruna ha tornat a aprofitar els seus minuts i ha firmat un autèntic golàs passat el quart d’hora amb un xut llunyà directe a l’escaire (18’). Una altra de les protagonistes del partit ha estat Vicky López. Ella ha recuperat una pilota a camp contrari, s’ha escapat de dues rivals i ha fet una paret amb Bruna abans de situar el 3-0 en el marcador (30’).

En la represa, el Barça ha continuat dominant i marcant. Una falta servida ràpidament ha permès a Mariona trobar a Brugts dins l’àrea. La neerlandesa s’ha fet l’espai i ha enganyat a Nancalres amb un remat al pal curt (56’). La festa s’ha allargat amb el doblet de Vicky, que ha engaltat una pilota dins l’àrea imparable per a Nanclares (59’). La màgia de Mariona també ha aparegut. La balear ha aprofitat una errada visitant per marxar cap a l’àrea de l’Athletic i col·locar la pilota prop de l’escaire (68’). El vendaval era imparable i Ona Batlle ha fet el setè incorporant-se a l’atac i aprofitant la passada d’Aitana (74’). Bronze i Aitana han estat a punt de fer més gran la golejada, però el marcador ja no s’ha mogut.

Propera parada, Eibar. Després ja vindran les dues finals tan anhelades.