Barça

L’1x1 del Barça-Real Sociedad

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
LLEGENDA
L’alemany va igualar Zubizarreta com a segon porter amb més partits amb la samarreta del Barça. Al camp, poca feina, però complint i mostrant-se atent. Va treure una pilota a Becker, però era fora de joc de l’atacant visitant.
KOUNDE (90’)
SERIÓS
En la línia del que mostra des de fa setmanes. No va tenir gaire feina, ni tan sols amb l’entrada de Barrene i Tierney, però va estar contundent i ben situat. Va fer un parell d’excursions sorprenents en atac.
CUBARSÍ (90’)
EXIGIT
Li va tocar ballar amb Becker, un jugador ràpid i fort, però va guanyar cada duel, fos per dalt o per baix. Això sí, el va perdre de vista en un parell de passades en llarg en què no va calcular bé. Bona celebració de la renovació.
ÍÑIGO MARTÍNEZ (90’)
LÍDER
Va ser titular un mes i mig després i va protagonitzar una bona actuació. Va demanar molt la pilota per iniciar la jugada, va donar ordres als companys i va resoldre bé cada acció en què va haver de treballar.
CANCELO (90’)
FRUSTRAT
No passa un bon moment, el portuguès, que va cometre moltes errades en atac fruit de la precipitació, la lentitud i la falta de confiança. Els companys l’animaven. En defensa no va patir, ni tan sols amb Kubo.
CHRISTENSEN (70’)
EQUILIBRI
El danès aporta seguretat al mig del camp i permet acoblar millor la zona defensiva amb la resta. Ahir va tornar a superar el test. Va fer una passada a l’espai brutal per a Raphinha, però el brasiler no la va poder aprofitar.
GÜNDOGAN (90’)
INTEL·LIGENT
Va participar en moltes accions, provant de combinar amb Lamine Yamal i la resta de companys. De fet, va assistir-lo en el gol. Una errada en la passada gairebé costa l’empat de la Real. No jugarà a Almeria per sanció.
PEDRI (70’)
DOSIFICAT
Sense res en joc, se l’està intentant cuidar i no carregar-lo en excés. No era titular des del PSG. Va actuar en la construcció i més lluny de l’àrea. Va perdre alguna pilota, però es va anar entonant amb el pas dels minuts.
LAMINE YAMAL (90’)
TALENTÓS
Pilota que rebia, pilota que agafava i no deixava anar per desequilibrar. Va sortir victoriós en moltes accions, però també va pecar d’individualisme en alguna jugada que els companys li van recriminar. Va fer el primer gol.
LEWANDOWSKI (76’)
ENFADAT
Va sortir molt motivat, com si intentés reivindicar-se ara que els rumors sobre el seu futur el rodegen. Va recuperar moltes pilotes fruit de la lluita i va fer una descàrrega brutal en l’1-0. El canvi no li va fer gràcia.
RAPHINHA (90’)
OMNIPRESENT
Gran partit del brasiler, fent mèrits per quedar-se. Va provar el gol en moltes accions: una al pal i una que Remiro li va treure quan la pilota anava a l’escaire. Va poder marcar en un penal que ell mateix va provocar en el xut.
ROBERTO (20’)
AIRE
Com Fermín, va entrar per aportar oxigen al mig del camp i control de pilota. El reusenc va complir, però no va ser exigit.
FERMÍN (20’)
CAMES
Jugador que aporta sempre ritme i intensitat i que va entrar en un moment en què el to havia baixat. Es va precipitar en alguna acció.
FERRAN (14’)
ACTIU
Va entrar endollat. En la primera, va descarregar per a Raphinha amb el pit i va finalitzar la jugada. Remiro va evitar el gol.
ROMEU (1’)
INÈDIT
El d’Ulldecona va entrar després del 2-0 i pràcticament no va tenir temps ni de jugar. Un canvi testimonial.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)