Barça

Un pas més per a Balde

Infermeria. El lateral esquerre torna a trepitjar la gespa quatre mesos després de ser operat. D’altra banda, Araujo no s’entrena

Alejandro Balde va tornar ahir a trepitjar la gespa de la ciutat esportiva gairebé quatre mesos després de la lesió que es va fer al tendó de l’isquiotibial de la cuixa dreta en un partit de copa a San Mamés (el 24 de gener). El lateral va ser operat a finals de gener a Finlàndia pel doctor Lasse Lempainen.

El mateix club blaugrana va penjar a les xarxes socials unes imatges del futbolista entrenant-se, i és que, tot i que encara no estigui a punt per competir, Balde comença a posar-se a prova de cara a la temporada que ve.

Araujo no s’entrena

Si la notícia positiva va ser veure Balde sobre la gespa, la negativa és que Ronald Araujo no es va entrenar amb els seus companys en la sessió de recuperació d’ahir després de no haver disputat cap minut en l’enfrontament contra la Real Sociedad per “unes petites molèsties”, segons Xavi.

La idea és que el central uruguaià s’exerciti avui i pugui estar disponible demà a Almeria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)