El Barça supera l’Eibar i ja té la mirada posada en la final de la copa (0-4)

El Barça ha superat l’última prova abans d’afrontar una setmana clau, amb la disputa de la final de la copa contra la Real Sociedad i la de la Champions davant l’Olympic de Lió. Amb un onze sense gaires rotacions, les blaugrana s’han imposat còmodament a l’Eibar (0-4), en el partit corresponent a la 28a jornada de lliga. Paralluelo, Marta Torrejón, Graham i Alèxia han estat les golejadores d’aquest duel.

Les blaugrana han arrencat molt bé el partit, fent-se amb la possessió de l’esfèrica i assetjant sense miraments la porteria rival. Alèxia ha disposat de la primera ocasió més clara, amb un xut des de fora de l’àrea que ha marxat lleugerament desviat (8’). En la segona ja no han perdonat. En el minut 16, Salma Paralluelo ha aprofitat una assistència magistral de Graham per situar el 0 a 1 en el marcador amb una rematada a boca de canó. Les culers han continuat dominant l’esfèrica, movent la pilota d’un costat a l’altre, i el segon gol no s’ha fet esperar. En el 20’, Marta Torrejón ha ampliat les distàncies amb una rematada potent des de l’àrea petita després d’aprofitar un refús de la defensa local. Amb un joc superlatiu, el partit estava sent un monòleg absolut per part de les visitants, i Graham, abans del descans, ha posat més terra de per mig amb el tercer.

A la represa, el guió ha estat el mateix. Domini absolut del Barça, que aquesta vegada ha tardat una mica més a materialitzar les nombroses arribades amb perill que estaven protagonitzant. Alèxia ha fet el quart en el minut 70 amb una gran rematada de cap després d’una centrada màgica de Bruna, que acabava de sortir al terreny de joc en substitució de Graham. Sota pals, Elba Vergés ha evitat el cinquè, que hauria estat obra de Marta Torrejón. Victòria plàcida sota la pluja. Ara toca pensar en la final de la copa, aquest dissabte a les 19h contra la Real Sociedad.