Barça

El protagonista

Fermín López

La irrupció

Fermín López (El Campillo, Huelva, 2003) és una de les poques bones notícies de la temporada per al Barça. I és que ningú comptava amb el migcampista, gairebé un desconegut, després de passar-se el curs passat cedit al Linares de primera divisió FEF, però en la pretemporada va encisar Xavi Hernández, que va tenir clar de fer-li un lloc en la plantilla. “Ens van dir que la cessió ja va ser bona, va acabar jugant bé a futbol i amb bons números. Ja fa dos anys i mig, en la meva primera temporada ja em va agradar en un partit d’entrenament que vam fer a final de curs, i ara el vam provar en pretemporada i el vam veure madur i preparat per competir”, va explicar Xavi després del duel d’ahir. I Fermín ha respost. Ja fos des de la banqueta, o d’inici, com va fer ahir contra l’Almeria, ha rendit a molt bon nivell, demostrant que pot ser molt útil. De fet, al Power Horse Stadium va ser fonamental perquè el conjunt blaugrana aconseguís el triomf (0-2) amb un doblet. Deu gols acumula el futbolista andalús, en totes les competicions, una xifra molt destacable, tenint en compte que és un jugador que actua a la medul·lar.

Ahir doncs, Fermín no només va ser el golejador del partit, també va ser-ne el millor futbolista. En un enfrontament que va jugar-se a un ritme molt baix, el dorsal 16 va posar la diferència, va fer canviar el pas del joc i, bàsicament, va jugar a una altra velocitat. No és casualitat que fos ell l’autor dels gols. En tots dos va mostrar una de les seves principals virtuts: l’arribada a àrea. El de Campillo és un migcampista sobretot dinàmic, dels que piquen i ataquen l’espai, i ahir va explotar aquesta fortalesa. En el 0-1 (14’), va desmarcar-se dins de l’àrea, entrant entre el central i el lateral rival, i, de cap, va rematar una precisa centrada d’Hèctor Fort. “M’ha posat un caramel”, reconeixia al final del matx Fermín, que ha anotat 4 dianes de cap aquest curs. “Sempre he tingut un bon timming per rematar de cap, tot i ser petit”, va dir. El 0-2 (67’) va ser amb l’esquerra, la seva cama no hàbil, després de tornar a aparèixer a l’àrea, xutant al primer toc una passada de Sergi Roberto. “Estic molt content per ajudar l’equip amb gols i amb la victòria, que la necessitàvem”, va manifestar. “Lluitarem pel segon lloc fins al final, és el nostre objectiu, anem pel bon camí”, va cloure Fermín, la irrupció del curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.