Barça

Giráldez: “Al meu cap només hi ha el partit de demà”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, ha volgut posar el focus en la final de la copa i deixar de banda el duel contra el Lió de la setmana que ve. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Onze titular i final de Bilbao

“Al meu cap només hi ha el partit de demà. És una final important i és normal que hi hagi una responsabilitat de pensar en el dissabte de la setmana que ve. Però a nivell de joc, tàctic i emocional, la setmana ha estat centrada en la Real Sociedad. És la realitat. El de demà serà un partit molt diferent al de la setmana vinent. Ja tindrem temps de preparar la final. Només vull entrenar bé avui per estar bé demà”.

Favoritisme

“Per com hem entrenat i per com he vist l’equip, no hi ha relaxació, al contrari. Hi ha molta fam i moltes ganes de competir, d’aixecar títols i de continuar donant alegries a l’afició. He vist una setmana sensacional. A més, hem pogut comptar amb Mapi i això és històric, perquè per primer cop hem tingut a tota la plantilla al complet. Pel moment en què estem, disposar de totes i que estiguin juntes, és important. Estic veient harmonia i comunió i també molta concentració i ambició per guanyar demà. Som un equip molt competitiu i no estem confiades. Haurem de demostrar que volem la copa”.

La Real Sociedad

“Tenim la capacitat d’adaptar-nos als partits i importa el plantejament del rival. Hem preparat el partit tenint en compte l’experiència que tenim contra elles i les possibilitats que hi haurà durant el partit i com identificar els espais, els avantatges dins el joc i la proposta defensiva. Hem de tenir la personalitat per dominar el partit i l’hem de portar on volem, merèixer la victòria i marcar més gols”.

“És un equip amb molta personalitat. Quan el veus jugar, el reconeixes. Té certs patrons i conductes que són similars. Intenta cuidar la pilota i defensar cap endavant. És elèctric perquè té jugadores amb qualitat al davant. Ha merescut classificar-se per aquesta final. No està fent una temporada regular en la lliga, però no s’ha de tenir en compte per aquest partit. És una motivació jugar un partit així en què pot passar de tot. Hem d’evitar que se sentin còmodes”.

La família abans de la final

“Vindran el Cíes i l’Olaia i estic content. Espero que sigui un dia festiu. És un desplaçament còmode a nivell organitzatiu i això permetrà viure un ambient de futbol. No m’agrada fer coses excepcionals abans d’una final. M’agrada seguir les rutines, això em concentra. Però tenir la família és un plus perquè és millor si es comparteixen les coses emotives”.

Com viu les finals?

“M’agrada donar valor a tot el que aconseguim. Moltes vegades es dona per suposat que hem de guanyar, però no normalitzem les coses. Hem celebrat la supercopa i la lliga i m’agrada com ho hem fet perquè significa que no donem res per suposat. Tenir aquesta final és igual o més important que les anteriors. El que més costa és mantenir-se. Quan ets a dalt, tothom et vol batre i nosaltres estem mostrant un rendiment molt bo. Hem d’afrontar el partit amb la humilitat suficient per entendre que hem de merèixer guanyar”.

Gestionar les dues finals

“Hem pogut viure partits molt importants en poc temps. La preparació ha de ser com la d’una setmana més. On sí crec que hi ha una intervenció més gran és a nivell emocional i de discurs. Però l’atenció està posada en fer un entrenament perfecte avui. Les jugadores han demostrat que estan més que preparades per jugar aquests partits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)