Barça

Paños: “Tinc ganes de gaudir de la final, no ha estat un any fàcil”

La jugadora del Barça, Sandra Paños, serà titular demà en l’última final que disputarà amb el Barça i l’afronta amb moltes ganes. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Com se sent?

“Tinc moltes ganes. No ha estat un any fàcil per a mi. He tingut un rol diferent al qual estava acostumada, però he intentat aportar el màxim i gaudir dels últims moments al club. Tant de bo sigui amb el màxim de títols possibles. Tot passa per guanyar demà. Estic focalitzada”.

Ser titular demà

“Estic tranquil·la i feliç. Tinc ganes de gaudir de la final. Hi ha un títol en joc i és la millor manera per afrontar un partit. Vull aportar l’experiència i ajudar en el que pugui”.

Missatge a les joves i a les porteres

“La gent jove d’ara té molta més experiència que nosaltres a la seva edat. Simplement, els dic que estiguin concentrades per donar el 100% cada minut i que puguin aprofitar-ho. Que lluitin pel títol”.

“No intento donar consells. Crec que la meva manera de ser i actuar ja els fa arribar quines conductes poden tenir o no. Han de ser conscients del que costa aconseguir les coses, ser humils, respectuoses i treballar”.

Evolució de les finals de copa

“Després de nou temporades aquí jugant moltes finals, tens més experiència en aquestes situacions. Jugarem en un estadi històric i això és un pas endavant necessari. Recordo que la primera va ser a Las Rozas. No hi ha color pel que fa a l’aforament. També la seu està en un lloc que permet que les aficions es puguin desplaçar còmodament i que hi hagi un dia festiu. Ens ho mereixem totes, jugadores i afició”.

La família abans d’una final

“És molt important per a mi. M’agrada tenir una relació propera i explicar com em sento. És cert que en les hores prèvies m’agrada desconnectar i centrar-me en el que passarà al partit, però sí que busco si són al camp. Tenir-los a prop és un plus d’energia i motivació”.

Com vol ser recordada?

“He estat part important de la història del club. Moltes hem deixat un llegat esportiu i personal. He estat sentint les mostres d’afecte i és important per a mi. Em quedo amb això”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)