Barça

L’1x1 del Barça- Rayo

Per Carles González

TER STEGEN (90’)
CLAU
Fonamental la seva actuació per sostenir l’equip, en moments en què el Rayo va generar ocasions de claredat per empatar quan el marcador era d’1-0. El porter va fer quatre aturades clau, una de les quals, de molt mèrit.
KOUNDÉ (90’)
TEBI
En el lateral dret, va patir per frenar les desmarcades de ruptura que va fer Álvaro García a la seva esquena, una de les quals va ser una oportunitat clara. En atac tampoc va aportar gaire, s’hi va incorporar poc.
CUBARSÍ (62’)
aMONESTAT
Va tenir alguna dificultat amb les pilotes a l’esquena que va buscar el Rayo, però va refer-se’n bé en pràcticament totes. Amb pilota, com acostuma, va juga sempre endavant i amb criteri. Va veure targeta groga i va ser substituït.
I. MARTÍNEZ (90’)
PROVIDENCIAL
Correcte en totes les facetes, jugant la primera hora juntament amb Cubarsí i l’última mitja hora amb Araujo. Providencial quan amb l’1-0 va tallar, en una formidable acció defensiva, una centrada d’Espino que Ratiu es disposava a rematar a l’àrea petita.
CANCELo (90’)
ESCÀS
Des del lateral esquerre, va oferir ben poca cosa. Alguna fogonada, en forma de conducció prometedora, que no va acabar en res. Escàs, doncs, en atac i també en defensa, en què va mostrar-se poc fiable.
SERGI ROBERTO (45’)
PRESENT
Mitja part va disputar, en la qual va aportar presència i energia a la medul·lar, guanyant duels i aturant contraatacs. Amb pilota potser li va faltar un pèl més d’atreviment. Gairebé marca un gol de cap a la sortida d’un córner amb una prolongació al pal.
GÜNDOGAN (90’)
SEGUR
Va tornar a la base del quadrat i va mostrar-se molt fiable en la passada, assegurant sempre. Potser en excés, ja que va fer poques passades per trencar línies, de les que serveixen per progressar, cosa que sap fer molt bé.
FERMÍN (62’)
OVACIONAT
Després d’exhibir-se al feu de l’Almeria, va ser, segurament, el blaugrana més aclamat a Montjuïc. Va rebre dues ovacions: l’una després d’un xutàs que li va aturar el porter i l’altra quan va ser substituït. Desplegament, encara que va estar un pèl imprecís.
RAPHINHA (62’)
TÍMID
A la part de dalt del quadrat, no va aconseguir entrar gaire en joc, ni rebre entre línies, ni tampoc picant a l’espai. Sí que va generar dues ocasions, totes lluny: l’una amb una bona connexió amb Lewy i l’altra un xut llunyà de falta que va aturar el porter.
LEWANDOWSKI (79’)
aRIET
Recollint una centrada de Lamine Yamal, amb una acció marca de la casa, de pur davanter centre, va obrir el camí del triomf en el minut 3. En va tenir una altra però va estar lent per finalitzar-la.
LAMINE YAMAL (90’)
ÚNIC
De les seves botes va néixer la primera diana del partit, en què va assistir Lewandowski. Amb eslàloms i driblatges, va ser l’únic jugador que va sortir del guió la major part del temps, per intentar que passés alguna cosa diferent.
CHRISTENSEN (45’)
BLOQUEJADOR
Relleu de Sergi Roberto al mig del camp, va posar el físic. Transcendental amb dos bloquejos en dos xuts clars del Rayo.
PEDRI (28’)
GOLEJADOR
El canari va entrar en una posició més endavant del que està fent darrerament i va lligar el triomf amb dues dianes seguides (72’ i 75’).
J. FÉLIx (28’)
EFECTISTA
Va demostrar un dia més talent: en l’acció del gol de Pedri va fer dos driblatges sensacionals.
ARAUJO (28’)
aSSISTENT
Després de dos partits sense jugar, va tornar assistint Pedri en el 3-0.
V. ROQUE (11’)
TESTIMONIAL
Va buscar el gol amb una diagonal que va acabar amb xut bloquejat per un rival.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)