Barça

Xavi i el Barça, sancionats per la UEFA

La UEFA ha sancionat Xavi Hernández amb dos partits de suspensió per la seva expulsió durant el partit de tornada dels quarts de final de la Champions League contra el PSG. L’entrenador de Terrassa va veure la targeta vermella després de donar un cop de peu a una de les proteccions de la càmera de televisió, un acte que va ser considerat inapropiat i que va contribuir a la decisió disciplinària.

El tècnic del Barça no ha estat l’únic sancionat. Sergi Roberto ha rebut dos partits de suspensió per conducta antiesportiva i ús de llenguatge inapropiat envers l’àrbitre, István Kovács, segons la UEFA. A més, José Ramón de la Fuente, l’entrenador de porters, també va ser expulsat durant el partit per protestar i ha estat sancionat amb un partit de suspensió. A aquestes sancions s’hi afegeix la targeta vermella que va veure Ronald Araujo, que també comporta un partit de suspensió per al defensa uruguaià.

El club tampoc s’ha lliurat i ha rebut una multa econòmica de gairebé 60.000 euros, distribuïda en diversos conceptes: 26.000 euros per la conducta inapropiada de l’equip, 26.250 euros pel llançament d’objectes durant un dels gols del PSG, i 5.000 euros per invasió del terreny de joc.

El club parisenc també ha rebut una sanció econòmica de 4.000 euros, ja que els seus aficionats van utilitzar pirotècnia durant la celebració dels gols del seu equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)