Barça

Carta oberta de Xavi als culers

Escrit de comiat. El tècnic diu que marxa amb el cap alt i orgullós de la feina feta

Xavi Hernández dirigirà diumenge el seu últim partit com a entrenador del primer equip del Barça. El tècnic, després d’haver estat destituït per Joan Laporta avui al migdia, ha enviat una carta oberta a tots els culers on lamenta el seu adeu:

“Estimats culers, diumenge acabarà la meva etapa a la banqueta del Barça. Mai és fàcil marxar del club de la teva vida, però ho faig molt orgullós, després de dos anys i mig al capdavant d’un vestidor que ha estat com una segona família. Vull agrair el suport i el carinyo de l’afició, que sempre ha estat al meu costat i m’ha demostrat en tot moment la mateixa estima que en la meva etapa de futbolista. A partir de diumenge seré un culer més a la grada, ja sigui ara a l’Estadi Olímpic o en uns mesos al Nou Camp Nou. Perquè abans que jugador o entrenador soc barcelonista i només vull el millor pel club de la meva vida, que sempre em tindrà a la seva disposició. He treballat amb un grup de jugadors fantàstics i amb un staff espectacular. Gràcies a tots ells hem anat assolint els objectius plantejats, culminats el curs passat amb una Lliga i una Supercopa. Aquesta temporada les coses no han sortit com volíem, però ens hem deixat la pell i hem ajudat a créixer a una nova generació de joves futbolistes de La Masia que ens il·lusionen a tots els barcelonistes. Moltes gràcies a tots. A l’afició, als jugadors, a l’ staff, als empleats del club, al President, a la Junta Directiva, als directors esportius, als mitjans de comunicació i a tots amb els que he compartit viatge al llarg d’aquestes dues temporades i mitja. Desitjo el millor al club que porto al cor. Visca el Barça”, diu en el seu text.

Demà a les 13 h Xavi parlarà davant els mitjans de comunicació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)