Barça

“Canvi de cicle? No ho comparteixo”

Sonia Bompastor Entrenadora de l’Olympique de Lió

L’entrenadora de l’Olympique de Lió, Sonia Bompastor, creu que el seu equip serà el millor del món encara que guanyi el Barça. “No comparteixo que hi hagi un canvi de cicle. El Lió ha guanyat molt en el passat i el club continuarà sent ambiciós. És el millor equip del món i continuarà sent-ho.” Bompastor va destacar l’evolució del Barça des del 2022. “La final de Torí les va marcar. Sé que han canviat la metodologia d’entrenament, tenen jugadores noves, etc. És un equip diferent, però cada final és una història. Demà serà un partit diferent i estem concentrades en nosaltres. Arribem amb confiança. Hem tingut una temporada perfecta per preparar-nos per al partit de demà.” Bompastor creu en l’equip: “Com a entrenadora, estic orgullosa. Hem aconseguit objectius, però queda un partit molt important que volem guanyar. Confio en elles.” També va confirmar que Hegerberg està en condicions de jugar.

“Coneixem el Barça”

Per la seva banda, la capitana, Wendie Renard, va explicar que saben què han de fer. “Coneixem les qualitats del Barça. Sabem què hem d’esperar. Estem preparades.” Finalment, Christiane Endler no creu que jugar davant 40.000 culers sigui negatiu. “Tenim motivació. Sabem que el 80% o més dels aficionats seran del Barça, però crec que estem preparades. Ja ho vam viure a Torí.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)