Barça

Guardiola:«Vull fer jugar tothom. Son jugadors del Barça, son vàlids»

«No seria seriós si dic que s'ha perdut per la gespa, que no estava bé»
«Ens ha faltat ritme i ells ens han tapat els passadissos interiors»

Es massa d'hora, per posar-se nerviós. Pep Guardiola no va voler fer cap drama ahir, i va afirmar: «Hi ha poc a retreure. Ens ha faltat una mica de ritme, que és normal a aquestes altures de temporada. De mica en mica l'agafarem».

Malgrat tot, el tècnic català sap perfectament la casa on és. «Aquí no ens podem permetre perdre gaires partits, ens cal guanyar. Al partit han passat coses de les que ja hem parlat, i de les que en parlarem. No cal entrar en detalls de les ocasions de gol. Cal tenir clar que tot costa molt. Vas a Santander, guanyes i la gent diu que va semblar un entrenament. Però no. Costa molt. Els jugadors són molt bons, però costa fer 87 o 90 punts».

A l'hora d'analitzar les errades fetes, Guardiola va explicar: «Ens ha faltat ritme i ells ens han tapat els passadissos interiors. Es dur obrir un equip tan solidari. Els equips que acaben de pujar solen ser molt solidaris, perquè valoren on son, i costa més. S'han posat a davant en una jugada a mitja pilota parada, i el seu segon gol ens ha fet molt de mal. Tenim molt bon esperit, però per cor no pots fer-ho tot. Ens cal saber jugar cada moment, o et poc caure el tercer, com gairebé passa avui. Els equips tenen bons tècnics, que fan bona feina, bons jugadors, i pots perdre amb un equip acabat de pujar com ara el dia del Numancia. Tot costa». El de Santpedor també va justificar el fet de deixar a la banqueta homes com Xavi: «Tenim un partit cada tres dies. Vull fer jugar tothom, perquè confio en tots els homes. Alguns han jugat molts partits seguits. Són jugadors del Barça. Tots són vàlids»

Finalment, Pep Guardiola no va voler excuses. «Hem superat tantes coses aquests anys que no pots culpar la gespa. No seria seriós si dic que és el condicionant de la derrota. No obstant això, evidentment, parlarem de la gespa». Tampoc el calendari de les seleccions va ser una excusa, tot i que és cert que l'equip sol punxar quan els seus internacionals estan cansats.


LA GESPA


EL PARTIT

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)