Barça

Els jugadors estrenen cotxe a Castellolí

L'anècdota va ser del director d'Audi Espanya, que va confondre el Barça amb el Real Madrid

Els jugadors del Barça van estrenar cotxe nou. Com a part de l'acord de patrocini que uneix l'empresa Audi amb el Barça, des del 2006, tots els jugadors de la primera plantilla van rebre ahir un cotxe de gama alta de la marca alemanya. La gran majoria va optar pel Q7 que ja conduïen. L'excepció van ser Xavi, Piqué, Pedro i Sergio Busquets que han recollit el nou cupè (l'Audi A7 Sporback), mentre que Abidal va triar l'R8. A més, els jugadors van poder gaudir de la conducció del nou Audi A1, el més petit de la marca alemanya. L'acte va tenir lloc al circuit de Castellolí i van estar presents Sandro Rosell i diversos representants de la marca alemanya. L'anècdota la va posar el director d'Audi Espanya, Manuel Caballero que va assegurar que era «un honor entregar aquests cotxes als jugadors del Real Madrid».

A banda de l'absència de Víctor Valdés (encara convalescent dels problemes estomacals que li van impedir jugar contra el Copenhaguen) tampoc hi va assistir Pep Guardiola. El tècnic blaugrana va rebutjar el cotxe que li corresponia, en solidaritat amb la resta dels seus ajudants que no estan inclosos en un regal que els jugadors blaugrana han rebut, de manera ininterrompuda, durant els últims quatre anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)