Barça

Entesa cordial

Ambient distès i d'unió entre Florentino Pérez i Sandro Rosell

Sandro Rosell i Florentino Pérez van comparèixer davant dels mitjans de comunicació al Reial Club de Tennis de Barcelona abans del dinar de directives previ a la disputa del clàssic d'anit. Un acte en què va quedar palesa la bona relació que hi ha entre les dues entitats i que es va escenificar amb una abraçada entre els dos presidents. «Espero que l'afició animi el nostre club, que és el que toca», deia el mandatari blaugrana per evitar tensions per l'actitud de José Mourinho. «M'imagino el partit com un gran espectacle i com un gran partit. Com alguna cosa que hem de transmetre a la resta del món, dels dos grans rivals que es dediquen a jugar i a demostrar que el futbol no separa, sinó que uneix», va dir Sandro Rossell mostrant l'entesa total amb el president del Real Madrid. En aquest sentit, Rosell va treure importància al clàssic: «És important però no definitiu. Guanyi qui guanyi, no sortirà com a campió de lliga del Camp Nou, segur.»

Per la seva banda, Florentino Pérez es va mostrar molt cofoi per la rebuda de Rosell: «Vinc molt a Barcelona, perquè qualsevol motiu és bo per venir a aquesta bonica ciutat, i si tinc la sort d'estar al costat del meu amic Sandro la sort és completa. El dos millors equips del món estarem a l'altura de les circumstàncies.» Però el mandatari blanc va llançar un repte al seu homòleg blaugrana: «He vist guanyar alguna vegada el Madrid a Barcelona i hem vingut a això.»

Després, els comensals van poder degustar un dinar a l'altura del clàssic, que consistia en llagostins, mi-cuit, seitons, rovellons, pastís de cebetes i pèsols, carn de vedella i crema catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)