Barça

José Mourinho

Tècnic del Real Madrid

«És una derrota fàcil de digerir»

«Un equip ha jugat al màxim del seu potencial i un altre ho ha fet molt malament»
«Sempre dic que el Barça és un projecte acabat. El Madrid, en canvi, no ho és»
«El campionat no s'acaba avui. Quan guanyes títols és quan has de plorar. Ara no»

Guanyador com pocs i mal acostumat al llarg de la dècada que ha viscut a les banquetes, a José Mourinho no li va quedar més remei que sortir resignat de la seva pitjor nit des que és entrenador i no li va quedar més remei que reconèixer una superioritat del Barça que els milions i milions de persones que van veure el partit van poder palesar: «És una derrota clara, però fàcil de digerir, molt fàcil. Hi ha un equip que ha jugat al màxim del seu potencial i l'altre que ho ha fet molt malament. La victòria és merescuda i la derrota, també.»

Sense restar mèrit als blaugrana, el tècnic de Setúbal sí que va voler assenyalar l'inici del partit com la condemna del seu equip, que a partir d'aleshores va viure impotent l'allau blaugrana: «Crec que hem regalat dos gols de manera ridícula, per la facilitat amb què hem perdut la posició. Tota la culpa és nostra. I ja quan perds per dos gols contra un equip tan bo en el contraatac corres el risc de deixar espais.»

Un Mourinho que, això sí, sembla lluny de llançar la tovallola i que, amb el to amenaçant que llueix sovint, va deixar la porta oberta a una futura revenja. «Sempre he dit que el Barça és un projecte acabat. El Madrid, no. Òbviament, estic trist perquè a ningú li agrada perdre així, però qui sap si tornarem a jugar en aquest estadi aquesta temporada.»

«Decebut» per una golejada inesperada, el gran repte del tècnic és mantenir intacte l'esperit i la il·lusió d'un equip que va sortir abatut de la gespa del Camp Nou. «He parlat amb ells i els he dit que el campionat no s'acaba avui. Hem de tenir caràcter; sempre dic als jugadors que quan guanyes partits importants i títols és quan tens motius per plorar, d'alegria», insistia Mourinho, que compta els minuts que queden perquè el Madrid pugui girar full: «Quan perds no n'hi ha, de motius [per plorar]. Has de sortir amb les ganes i la voluntat de treballar i entrenar-te. M'agradaria que el proper partit fos demà i no haver d'esperar a dissabte.»

L'Special One va sortir visiblement ferit del Camp Nou, però va insistir una i altra vegada que no de mort: «Avui no tenim res més a fer, però a partir de demà, sí.»


EL PARTIT


justificació


EL FUTUR

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)