Barça

Guardiola ja té dos 5-0

El tècnic de Santpedor ja ho havia aconseguit com a jugador amb el «dream team»

El Barça va aconseguir ahir una altra golejada històrica, com la que va aconseguir fa dues temporades al Santiago Bernabéu (2-6), com el mític 0-5 del Johan Cruyff jugador o com el resultat espectacular (5-0) del dream team del Cruyff entrenador de l'any 94. Aquell que encara és recordat pels tres gols que va fer Romário, el gol de falta de Ronald Koeman, el gol final d'Iván Iglesias i la mà que Toni Bruins Slot va ensenyar a tothom, coses que ahir es van repetir, com el gol a última hora de Jeffren i la mà que ahir es va encarregar d'ensenyar a l'afició un dels jugadors del Barça que més senten els colors, Gerard Piqué.

Es dóna la circumstància que Guardiola haurà viscut les dues golejades per 5-0 com a protagonista. Ho va fer l'any 1994 formant part d'aquell grandiós equip que està sent superat per l'actual. El de Santpedor ho va gaudir aquell dia des de la gespa i ho va celebrar amb els seus companys. Ahir va gaudir de la superioritat i de l'excel·lent partit que van fer els seus jugadors des de la banqueta. Ho va fer amb intensitat i, fins i tot, va tenir un enfrontament amb el portuguès Cristiano Ronaldo.

Guardiola va explicar ahir que de les dues golejades que ha aconseguit contra el Madrid es quedava amb el 2-6. «Simplement perquè en aquell partit guanyàvem la lliga i en aquest, no.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)