Barça

Sergio Ramos va perdre els papers

El defensa del Madrid va fer una dura entrada a Leo Messi i va acabar expulsat

El festival del Barça va fer molt de mal als jugadors del Madrid i un d'ells va acabar perdent els papers quan el partit ja estava en el temps afegit. Els jugadors blaugrana van convertir en un rondo gegant el joc durant moltes fases del partit, i els del Madrid van acabar farts de córrer darrere la pilota com pollastres sense cap. Després del cinquè gol de Jeffren i de la gran celebració que van fer els futbolistes del Barça i també els aficionats, Sergio Ramos es devia sentir humiliat i va decidir aturar un contraatac de Messi, que no volia marxar del clàssic sense marcar el seu habitual gol, amb una duríssima entrada per darrere, que va provocar que el davanter argentí hagués de deixar el terreny de joc coix. Sergio Ramos, que hauria de rebre una dura sanció i que també podria ser castigat avui per la UEFA després de la seva ridícula expulsió forçada contra l'Ajax, encara va anar a més donant una empenta a la cara al capità del Barça, Carles Puyol, que li va anar a demanar explicacions.

Immediatament després, es va formar una batussa entre tots els jugadors. No va ser l'única que hi va haver durant el partit. Va ser important també la que es va organitzar més o menys en el minut 30 de la primera part, quan Cristiano Ronaldo va empentar Guardiola. Els jugadors del Barça van anar a defensar el seu tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)