Barça

La prèvia

pepito ramos

Caixa o faixa

El Barça haurà de posar tota la seva innegable qualitat per superar el 0-0 de l'anada si vol continuar en la copa del Rei. San Mamés, el camp de l'Athletic, és un d'aquells estadis on l'escalfor de l'afició és permanent donant suport al seu equip. Va ser una autèntica sorpresa que amb tot el seu potencial ofensiu, el Barça no pogués marcar cap gol al Camp Nou. Encara sort que els bascos tampoc en van marcar cap, ja que si el Barça guanya o empata amb gols estarà classificat. La importància del partit fa que viatgi tota la plantilla disponible, inclòs el nou fitxatge provinent del PSV holandès, Ibrahim Afellay, que podria debutar com a barcelonista després d'haver rebut ja el permís federatiu que no tenia per jugar contra el Llevant. Joaquin Caparrós, el tècnic de l'Athletic, esperarà fins a última hora per saber si al seu central San José, expulsat en el darrer partit, li treuen la targeta i pot jugar. El màxim perill de l'equip basc és diu Fernando Llorente. L'espigat davanter centre, és molt poderós en el joc aeri. Les centrades des de les bandes s'han d'evitar tant com es pugui perquè el lateral Iraola té precisió a centrar per la dreta i, a l'altra banda, hi ha Gabilondo, amb una magnífica esquerra. No només són perillosos en el joc aeri, sinó que també tenen bons llançadors de faltes directes. La consigna dels bascos és clara, treure la pilota al Barça, que està acostumat a tenir-la sempre. Però això no és fàcil si els talentosos jugadors del mig del camp blaugrana juguen al seu nivell. És important aturar el possible allau de joc directe dels primers minuts buscant tant Llorente com Toquero, un altre corpulent davanter que mai dóna una pilota per perduda. Qui marqui primer tindrà molt de guanyat però tampoc s'assegurarà la victòria final, que possiblement serà per a l'equip que sàpiga interpretar bé totes les facetes que tindrà un partit que es preveu intens i molt competitiu. Un autèntic partidàs de copa del Rei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció