Barça

La prèvia

pepito ramos

Alegria i llàgrimes

Avui el Barça juga l'anada de la copa del Rei contra el Betis al Camp Nou. La trajectòria de l'equip és magnífica, líder en la lliga, primer en la fase de grups de la Champions i favorit en la copa després d'haver eliminat l'Athletic Club. A més, per primera vegada en la història, tres jugadors del planter blaugrana han acaparat els tres primers llocs de la Pilota d'Or, en la qual, amb sorpresa, ha guanyat Leo Messi, quan es rumorejava que Iniesta o Xavi havien de ser els vencedors. Simplement, l'ha guanyat el millor jugador del món, malgrat que els altres dos s'ho mereixien molt. Per altra banda, cal esmentar que el mateix dia que es lliurava aquest premi, al matí la família barcelonista acomiadàvem Àngel Pedraza, el primer jugador sortit de la Masia que va arribar al primer equip, l'any 1980. Una cruel malaltia es va emportar amb només 48 anys un gran jugador i entrenador i una gran persona. Després del minut de silenci que hi haurà aquesta nit, els jugadors voldran dedicar la victòria a un d'aquells pioners que han marcat la filosofia del club.

El Betis és el líder de la segona divisió i acaba d'eliminar tot un Getafe a Madrid guanyant per 1-3 després d'haver perdut a casa per 1-2. Això vol dir que no te'n pots refiar. És possible el debut com a titular d'Afellay, al mig del camp, i segur que Pep Guardiola, un cop acabada aquesta festa mediàtica de Zuric, ha recordat als jugadors que han de continuar en la mateixa línia de treball futbolístic. La important absència d'Emaná, el millor jugador del Betis, és un detall important però no determinant. Tenen dos grans golejadors, el canari Rubén Castro i Jorge Molina, mentre que Iriney és un experimentat mig de contenció. Al darrere, Arzu i Isidoro donen consistència defensiva. A la memòria d'Àngel Pedraza, descansa en pau, amic!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)