Barça

La de Guardiola, l'altra renovació pendent

Deia l'altre dia Leo Messi que no s'imaginava un Barça sense Pep Guardiola a la banqueta. La comunió entre el tècnic i els seus deixebles és total. La mateixa frase ha estat pronunciada en els mateixos termes per jugadors com ara Piqué, Xavi i Iniesta. Ara la directiva del club està pendent del «sí» del preparador de Santpedor per tranquil·litat de l'entorn i per solidificar el projecte. Pep Guardiola continua ajornant la seva resposta sine die i ho vol fer per tenir la certesa que els seus jugadors continuaran al mateix ritme la temporada que ve. Fins ara, les mostres dels futbolistes i el seu rendiment al terreny de joc és total i, per tant, el «sí» del tècnic no hauria de trigar gaire a arribar. Això sí, que ningú es faci gaires il·lusions, Guardiola tornarà a signar per un any més. Ell no és de contractes llargs.

En la llista de jugadors a renovar, el següent capítol és el d'Éric Abidal. El defensa francès acaba contracte el 2012 i el seu gran rendiment obligarà el club a fer un gest per mantenir-lo en plantilla i tot indica que li oferiran en breu dos anys més de contracte.

Per acabar, el tema de la continuïtat de Thiago Alcántara esgota els últims dies. El mig, amb fitxa del filial, espera una resposta el club. El Barça té temps fins a final d'aquest mes per comunicar al futbolista quines són les seves intencions per a la temporada que ve. Ell espera tenir fitxa del primer equip, en cas contrari, demanarà marxar del club i buscar un lloc en un altre equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)