Barça

Pep Guardiola

Entrenador del FC Barcelona

«No hem tingut falta d'intensitat»

«28 partits sense perdre té molt de mèrit. Això no és bufar i fer ampolles»
«Perdre mai va bé, però cal treure coses positives per al futur, tots estem a lloc»
«No m'he vist fora de l'eliminatòria, però sí que pensava que seria més còmode»

Pep Guardiola es va carregar de raons després de perdre contra el Betis. «Ho sabia abans del partit d'anada. Sabíem que era una eliminatòria molt dura. Hem jugat contra un rival molt gran, un dels millors contra els que hem jugat», va elogiar el tècnic, que va destacar el bon joc andalús. «El Betis històricament ha estat un equip que ha jugat molt bé a futbol i té gust pel bon futbol. Té jugadors de molt alt nivell. Iriney, Arzú, Sevilla, Molina... És sòlid i molt ben fet. No és casualitat que sigui líder de la segona divisió.» Tot i això, va incidir en la dificultat de l'eliminatòria. «Després del 5-0 del Camp Nou em feia la sensació que seria difícil i hem tingut dificultats, com ha estat així. Dono molt de valor a aquesta victòria.» En aquest sentit va evitar carregar contra els seus jugadors, tot el contrari, va donar valor a la seva feina en un partit dels més discrets des que entrena el Barça. «No hem tingut falta d'intensitat. Avui [per ahir] és un dia per valorar tot el que hem fet fins ara. Només hem tingut alguns desajustaments defensius. Perdre mai va bé però sempre hem de treure coses positives per al futur. És una derrota que ens posa a tots a lloc», explicava. Una derrota que trenca la ratxa històrica de partits invicte. «28 partits sense perdre té molt de mèrit. La derrota dóna sentit a aquesta ratxa. S'ha de perdre per valorar-ho tot. Venim d'una dinàmica molt positiva i això no és bufar i fer ampolles.

El de Santpedor també va deixar clar que mai s'havia vist fora de l'eliminatòria, però sí que pensava que seria «més còmode» i donava importància a la classificació per a semifinals. «Els jugadors estan bé i ara estem a un pas de jugar una nova final si eliminem l'Almeria. La segona en tres anys. Però és impossible que puguem repetir el 0-8 de la lliga», va advertir.

Finalment es va mostrar molt content amb el rendiment d'Afellay, que ahir va debutar com a titular. «Ha jugat un molt bon partit i ha volgut intervenir en tot moment en el joc. Aquesta és la predisposició que busquem.» I de Milito va evitar entrar en les seves errades defensives. «No m'agrada personalitzar en ningú i més si un jugador ve d'una inactivitat.


ratxa trencada


la derrota


el partit

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)