Barça

Mor Jordi Vila, jugador del Barça de les Cinc Copes

La missa funeral es farà dissabte a les 13.00 hores a la parròquia de Sant Antoni Maria Claret a Ciutadella

El Camp Nou va homenatjar l'octubre passat la històrica generació del Barça de les Cinc Copes

Jordi Vila Soler, jugador del FC Barcelona des del 1950 fins al 1954, ha mort aquest dijous a Ciutadella (Menorca) a l'edat de 81 anys, segons informa la web del club blaugrana. Era un dels components de la davantera del Barça de les Cinc Copes (temporada 1951/52).

Nascut el 19 de maig del 1929 a Santpedor (Barcelona), Vila va jugar al Manresa i al Badalona abans de fitxar pel Barça el 1950, el mateix any que Ladislao Kubala. Va jugar quatre anys amb la samarreta blaugrana, amb un total de 45 partits i 31 gols. Posteriorment va jugar al València, Betis i Còrdova

Va jugar com a davanter centre i com interior en punta, i va ser el primer jugador, i fins ara únic, capaç de fer almenys un gol en cada un dels partits de la Copa del Rei, aleshores anomenada Copa del Generalísimo.

El Camp Nou va homenatjar el passat mes d'octubre, abans del partit contra el Mallorca, la històrica generació del Barça de les Cinc Copes, en aquesta trobada també hi va estar present Jordi Vila.

Les restes mortals de Vila seran incinerades demà divendres al cementiri de Ciutadella, on vivia des del 1983. La missa funeral es farà dissabte a les 13.00 hores a la parròquia de Sant Antoni Maria Claret d'aquesta ciutat menorquina.

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)