Barça

El Barça visita l'Hércules

El Barça avui s'enfronta amb l'únic rival que l'ha vençut en la primera volta

Guardiola jugarà amb el seu equip de gala, perquè Alves ja està recuperat

Bojan, per contra, es queda a casa, ja que té problemes estomacals

Oblidat ja el partit contra l'Almeria, que gairebé va deixar el Barça amb els dos peus a la final de la copa del Rei del 20 d'abril, avui l'equip torna a la lliga amb l'objectiu d'enfortir una mica més el seu lideratge i tancar l'únic compte pendent que van deixar els blaugrana en la primera volta. Perquè avui s'enfronten amb l'Hèrcules, l'únic equip que ha estat capaç de vèncer el totpoderós Barça de Guardiola, el conjunt dels rècords i que més elogis i premis individuals ha recollit aquests anys, en el primer tram del campionat. En aquella segona jornada, els d'Esteban Vigo també van aconseguir mantenir la porteria a zero contra el que després es va convertir en una màquina de fer gols. En la lliga només la defensa alacantina ha estat capaç d'aturar el potencial ofensiu blaugrana. I, a més a més, al Camp Nou. Doble mèrit. D'ençà d'aquella derrota, els de Guardiola s'han mostrat imparables, han encadenat 28 victòries i s'han mostrat intractables fora de casa, on han guanyat tots els partits de la primera volta.

Pel que fa al joc, el FC Barcelona també es troba en un moment molt dolç. Fa la sensació que és un equip invulnerable i que les victòries i les golejades ja arriben per inèrcia. Guardiola, però, no s'ha cansat de defensar que tot és fruit d'un gran treball i, com sol fer sempre, ahir va insistir que al Rico Pérez hauran de suar de valent per sumar els tres punts. Recordava el tècnic de Santpedor que de les 19 vegades que el Barça ha jugat al camp de l'Hèrcules només ha guanyat sis partits, quatre dels quals, per la mínima. Per si això no fos poc, Guardiola formava part de la plantilla de l'any 1996/1997 entrenada per Bobby Robson que va deixar escapar una lliga en perdre els dos partits contra el conjunt alacantí, que acabaria baixant de categoria.

La bona notícia per al duel d'avui és la recuperació de Dani Alves, que tornarà a l'onze després de superar un trencament fibril·lar. També hi seran Busquets i Valdés, que entraran per Pinto i Mascherano, titulars en la copa del Rei. Bojan, que no ha superat els seus problemes estomacals s'afegeix a la llista de baixes, en la qual ja hi són Puyol i Jeffren, lesionats. Pep també s'endú Fontàs i Nolito.

Pel que fa a l'Hèrcules, Esteban no podrà disposar de la seva parella de centrals titulars i té Valdez, l'autor dels dos gols al Camp Nou, amb molèsties, però jugarà. Ha deixat Drenthe fora de la llista i recupera Farinós. Al davant confia en Trezeguet, un autèntic golejador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)