Barça

Tàrrega blaugrana

Rosell recupera les reunions itinerants amb una junta celebrada a la capital de l'Urgell

La directiva del FC Barcelona es va dedicar ahir a fer país. Ho va fer a Tàrrega, on els directius del club van celebrar una reunió de junta. Abans, la directiva que presideix Sandro Rosell va aprofitar per prendre contacte amb representants de diverses penyes de la comarques de l'Urgell i amb les institucions locals.

Aquestes reunions itinerants pel territori català les va començar a posar a la pràctica la directiva que presidia Joan Laporta. En va fer una quinzena. Sandro Rosell, que durant la campanya electoral va visitar entre altres ciutats Tàrrega i va prometre que hi tornaria com a president, va complir amb la seva paraula fent que la capital de l'Urgell fos la primera parada d'aquesta obertura de la directiva al conjunt del país.

Caldrà veure, però, si n'hi ha més en el futur. Oficialment no hi ha cap altra de convocada, i fonts de la direcció del club van reconèixer ahir els problemes d'agenda que signifiquen aquest tipus de reunions per a uns directius que han de compaginar la dedicació al club amb la seva activitat professional i empresarial, la majoria a Barcelona i a l'àrea metropolitana. De fet, ahir l'inici de la reunió de la junta es va demorar tres quarts d'hora perquè hi havia directius que encara no havien arribat a Tàrrega.

Abans de la reunió, la directiva del FC Barcelona va participar en una recepció oficial a l'Ajuntament de la ciutat. L'alcalde, Joan Amèzaga, va agrair la visita del club blaugrana i Sandro Rosell el va correspondre reafirmant el compromís del club amb Catalunya. «El Barça és de tots els catalans i per això volem fer-lo arribar a tot el país», va dir Rosell, que va aprofitar també per recordar els seus orígens lleidatans (la seva família és d'Àger, un petit poble del nord de la Noguera). Els orígens de Rosell, però, no van servir per comentar la difícil situació que passa el principal club de ponent, la UE Lleida, intervingut judicialment per la mala situació econòmica i pendent actualment de la redacció d'un pla de viabilitat que eviti la seva desaparició a final de temporada. El Barça i la UE Lleida van signar un acord de col·laboració en l'etapa de Rosell com a vicepresident de la junta anterior, i la seva arribada a la presidència va ser vista amb optimisme pel club i part de la premsa lleidatana, que confien en un cop de mà del principal club català.

La reunió de treball es va celebrar a les instal·lacions de la Cambra de Comerç de Tàrrega, on Rosell i els altres membres de la junta van poder saludar alguns representants del món empresarial i agrari de l'Urgell. Hi havia un directiu especialment content i que s'hi movia com peix a l'aigua: Ramon Pont, vicepresident primer de la Fundació del FC Barcelona i empresari de Tàrrega. El retrat del seu pare era a la sala d'actes entre els de la resta de presidents històrics de la Cambra de Tàrrega. D'ell va ser la idea de portar la junta a l'Urgell.

Toni Freixa explicarà avui els acords adoptats

Com acostuma a ser habitual, el secretari i portaveu de la junta directiva, Toni Freixa, anunciarà aquest migdia, un dia després de la reunió, els acords als quals es van arribar ahir a Tàrrega, un dels quals respecte a l'adjudicació de la creació de l'agència de viatges pròpia del club, una de les promeses electorals del president Sandro Rosell. També es va parlar en la reunió de com està la demanda que l'assemblea de compromissaris va decidir que s'havia de presentar contra els integrants de l'anterior junta directiva i que es va decidir que s'elaborés externament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)